Brandul românesc Flow va lansa un serviciu de închiriere de trotinete electrice în toată țara: țintă de 3.000 de unități în 2019

Publicat luni, 22.04.2019 10:36 de Paul Cosma

Startup-ul românesc care a creat brandul Flow va lansa luna viitoare un serviciu de închiriere de trotinete electrice, întâi în București și Cluj-Napoca. Serviciul va fi introdus și în Timișoara în vara acestui an și va fi extins ulterior la nivel național.

Serviciile de închiriere de trotinete electrice încep să se înmulțească în București și restul țării. După ce americanii de la Lime au ajuns la un acord cu Primăria Capitalei pentru a lansa un astfel de serviciu cu o flotă inițială de 1.000 de trotinete electrice, a venit rândul unui nou anunț de acest fel.

Potrivit unor informații dezvăluite de publicația Profit, startup-ul românesc care a creat brandul Flow va lansa luna viitoare un serviciu de închiriere de trotinete electrice, întâi în București și Cluj-Napoca. Serviciul va fi introdus și în Timișoara în vara acestui an și va fi extins ulterior la nivel național.

Firma va porni cu o flotă inițială de 500 de trotinete electrice, ținta fiind de 2.000 – 3.000 de unități până la sfârșitul anului. Investiția este estimate la un milion de euro.

Flow va folosi trotinete cu o autonomie a bateriei de 30 de kilometri și sistem dublu de frânare. Utilizarea presupune descărcarea pe telefon a aplicației din Apple Store sau Google Play și scanarea QR code-ului. După folosire, trotineta va putea fi lăsată în una din stațiile de încărcare ce vor fi indicate pe hartă, pe care compania deja le amenajează.

Via profit.ro

  • mircea badea, luni, 22.04.2019 21:15

    si pe unde mergi cu ele? si de ce nu si biciclete electrice/scutere?