Polestar anunță data lansării celui de-al doilea model: rivalul lui Model 3 va fi prezentat în 27 februarie

de Daniel Popescu
Miercuri, 06.02.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Polestar 2, sedanul electric care va rivaliza cu Tesla Model 3, va fi prezentat oficial în 27 februarie. Noul model promite 400 de cai putere și o autonomie de 480 de kilometri.

Polestar, brandul de performanță al celor de la Volvo, a anunțat miercuri primele detalii concrete despre lansarea celui de-al doilea model din gamă.

Polestar 2 va fi prezentat oficial în 27 februarie în cadrul unui eveniment exclusiv online, iar producătorul are o explicație inedită pentru această strategie în detrimentul unei conferințe tradiționale de presă.

"Prezentarea va avea loc doar pe internet pentru a evita impactul asupra mediului generat de invitații care ar fi venit la eveniment cu avionul din toate colțurile lumii. În acest fel promovăm unul dintre avantajele mobilității electrice", menționează reprezentanții Polestar.

Până în prezent, Polestar a publicat doar un teaser cu noul model, care scoate în evidență o parte din "silueta" acestuia. În schimb, oficialii brandului suedez au fost ceva mai darnici în furnizarea unor informații de natură tehnică.

Astfel, știm deja că Polestar 2 va fi primul model 100% electric de la Polestar și al grupului Volvo, cu autonomie de circa 480 de kilometri și 400 de cai putere.

De asemenea, Polestar 2 va deveni primul model din gamă disponibil cu noul sistem de infotainment bazat pe Android Auto, care nu va mai necesita conectarea la un smarthpone cu Android.

O demonstrație cu acest nou sistem este deja disponibilă pe telefoanele mobile.

Via Caradisiac

Comentarii (5)

  • Prince Mohamed
    din cate stiu sigur daca nu ma insel Polestar 2 sedan este varianta sportiva electrica de productie a concept car-ului sedan Volvo 40.2 sedan 2016 care acum 3 ani in urma a fost dezvelit in casa volvo din Suedia in caz daca la vara va sosi Polestar 2 sedan mai tarziu anul asta 209 ar cam trebui totusi sa apara in productie si versiunea standard Volvo s40 sedan a treia generatie [ma refer la versiunea de serie a studiului Volvo 40.2 sedan 2016 ]
    1 0
  • Prince Mohamed
    scuze vreeam sa zic 2019 !
    1 0
  • :) Simpatici "reprezentantii". Pai statul pe net nu impacteaza mediul? :D Cam care e ponderea curentului "verde" din cel consumat + care e amprenta de CO2 pe care o fac toate telefoanele, tabletele, laptopurile, desktopurile, serverele, cablaraiele + toata logistica aferenta? Sau alea nu mai conteaza? Ca salvam planeta cand nu ardem benzina pana la o prezentare? Asta in timp ce zi de zi suntem cu curu' in masina si nu mergem pe jos nici cat sa ducem gunoiul? :)
    Dulce ipocrizie... :)
    3 1
  • hazard
    planeta se salveaza pe banii celor mai usor de vrajit, adica pe banii clientului final.
    3 1
  • generalizezi;

    nu toata lumea merge zilnic cu masina, desi detine una;

    eu spre exemplu, nu merg deloc urban, doar deplasari extraurbane fac, cu 4 din 5 locuri ocupate;

    in rest, transport in comun si perpedes - si nu sunt un caz singular, cel putin la mine in zona;
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru