Italdesign prezintă al doilea teaser care anunță lansarea unui nou vehicul: prezentarea va avea loc în cadrul Salonului Auto de la Geneva

de Cornel Șocariciu
Marti, 29.01.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Italdesign a publicat un teaser video care anunță lansarea unui nou model sau a unui concept. Debutul viitorului vehicul va avea loc în 5 marie în cadrul Salonului Auto de la Geneva.

Italdesign, casa de design care face parte din Grupul Volkswagen după ce a fost achiziționată de Audi, pregătește lansarea unui nou model sau a unui concept. 

Conform oficialilor companiei, viitorul vehicul va fi expus în cadrul Salonului Auto de la Geneva, eveniment care își deschide porțile la începutul lunii martie. Din păcate, Italdesign nu oferă niciun indiciu cu privire la noul vehicul, astfel că nu știm dacă va fi un model gata să intre pe linia de asamblare sau un concept.

Prima imagine teaser a fost publicată pe contul de Instagram al companiei și oferea câteva detalii de caroserie. Acum, Italidesign a pregătit un teaser video, mulțumită căruia facem cunoștință cu aripa spate a viitorului vehicul.

Cea mai recentă lansare pentru un model Italdesign sub brand propriu a avut loc în 2018 prin roadsterul Zerouna Duerta, supercar bazat pe platforma lui Lamborghini Huracan. Tot în 2018, Italdesign a colaborat cu Nissan pentru lansarea prototipului GT-R50 by Italdesign.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru