Mitsubishi L200 facelift: pick-up-ul primește noutăți de design, îmbunătățiri la tracțiunea integrală și noi sisteme de siguranță

de Daniel Popescu
Vineri, 09.11.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Pick-up-ul Mitsubishi L200 a primit un facelift cu îmbunătățiri la sistemul de tracțiune integrală, noi sisteme de siguranță și o cutie de viteze automată cu 6 trepte, pe lângă noutăți estetice.

La câteva săptămâni după prezentarea unui teaser, Mitsubishi a dezvăluit în Thailanda o actualizare pentru L200. Facelift-ul introdus la nivel global include o serie de noutăți interesante, atât din punct de vedere al designului, cât și al tehnologiilor.

L200 joacă un rol important în gama japonezilor, întrucât este al doilea cel mai vândut model Mitsubishi la nivel global după Outlander.

Mitsubishi L200: date esențiale:

L200 are o parte frontală mai impozantă datorită liniei ridicate a capotei, a barei de protecție și a blocurilor optice poziționate mai sus;

spatele are noutăți estetice mai puțin impresionante, însă bara de protecție a fost de asemenea actualizată;

la interior, constructorul japonez a optat pentru materiale noi și contururi noi pentru panoul de comandă și fantele de aerisire;

Mitsubishi a publicat o singură fotografie cu interiorul, pentru versiunea cu volan pe dreapta

Mitsubishi nu a furnizat detalii despre motor, însă cel mai probabil sub capotă se va afla în continuare unitatea diesel de 2.4 litri.

Este însă posibil ca versiunile de putere de 154 CP și 181 CP să se modifice ca urmare a noilor teste WLTP. L200 va rămâne singurul model Mitsubishi disponibil cu motor diesel.

o noutate este însă reprezentată de cutia de viteze automată cu 6 trepte, care înlocuiește vechea cutie automată cu 5 rapoarte;

sistemul de tracțiune integrală 4WD a fost îmbunătățit și este disponibil în două versiuni: Super-Select 4WD pentru tracțiune optimă pentru orice suprafață și Easy-Select 4WD pentru simplificarea tranziției de la un mod de condus la altul pentru diferite suprafețe de teren;

de asemenea, japonezii au introdus un nou mod off-road cu setări Gravel, Mud/Snow, Sand și Rock, în funcție de tipul de teren. Acest mod controlează integral puterea motorului, transmisia și frânarea pentru îmbunătățirea performanțelor;

L200 facelift este echipat cu numeroase sisteme de siguranță, printre care se numără Hill Descent Control, Forward Collision Mitigation, Blind Spot Warning, Rear Cross Traffic Alert si Ultrasonic Misacceleration Mitigation System (sistem de atenuare a accelerării accidentale).

Pe piața din Europa, Mitsubishi L200 facelift va fi disponibil începând din toamna anului 2019, iar constructorul anticipează vânzări de circa 180.000 de unități pe an la nivel global.

Via Mitsubishi

Comentarii (3)

  • corsar
    Putin spus facelift...la vw ar fi fost ,clar un total alt model.La vw se numesc facelift doar daca le schimba culoare...si le pune alte roti.
    21 2
  • Partea frontala mi se pare de-a dreptul hidoasa,asiaticii cred ca au ca designeri copii oligofreni.
    5 10
  • Foarte reusit noul design, ii adauga fermitate masinii, imi pare rau ca Mitsu nu vinde in Europa Pajero Sport, dar la cate masini bune nu se mai vand in Europa..
    7 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru