Noul Opel Mokka X ar urma să apară în 2020: SUV-ul va fi construit pe platforma PSA și va avea versiune electrică sau hibridă

de Petre Barac
Luni, 07.05.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Noua generație a modelului Opel Mokka X ar urma să fie lansată în 2020. SUV-ul de segment B va fi construit pe o platformă a grupului francez Peugeot-Citroen și va avea, cel mai probabil, o versiune electrică sau una hibridă.

La începutul anului 2016, SUV-ul Opel de segment B și-a schimbat numele în Mokka X cu ocazia unui facelift ce a presupus o față nouă, un interior inspirat din cel al noii generații Astra, tehnologie de top și un nou motor 1.4 Turbo de 152 CP.

La scurt timp după aceea, Opel Mokka X a ajuns și la noi în țară, cu prețuri ce porneau de la 15.730 de euro cu TVA inclus în cazul motorului de bază de 1.6 litri și 115 cai putere.

Presa internatională vorbește acum despre lansarea următoarei generații a SUV-ului german, care ar urma să fie lansată peste doi ani.

Noul SUV va fi construit pe o platformă a grupului PSA și va avea cel puțin o versiune electrificată, după cum a declarat șeful Opel, Michael Loscheller, pentru publicația Carbuyer.

Potrivit aceleiași surse, platforma PSA va oferi mai multă eficiență și flexibilitate atât pentru SUV-ul Mokka X, cât și pentru alte modele Opel ce vor fi construite sub aceeași arhitectură.

Via Motor1

 

Comentarii (1)

  • Edikkk
    Dacă vor face un hibrid serios atunci vor avea un mare succes

    dacă vor folosi cel, din trecut, de la Peugeot... nu vor avea succes.
    Sistemul cu motorul electric pe puntea spate nu a fost o idee prea bună
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru