Smart va deveni brand 100% electric în Europa: Daimler susține că tranziția va dura doi ani

de Petre Barac
Marti, 10.04.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Grupul Daimler a anunțat că brandul Smart va deveni unul 100% electric în Europa, urmând ca această tranziție să se finalizeze până în 2020.

În urmă cu doi ani, Daimler a anunțat lansarea sub-brandului electric EQ și startul unei noi ere pentru grupul german, cu 10 modele noi până în 2025.

Planurile nemților privind electrificarea au continuat cu primele modele care au primit logo-ul brandului EQSmart EQ Fortwo și Smart EQ Forfour, modele pe care le știam sub denumirea de Electric Drive.

Daimler a anunțat acum că brandul Smart va deveni unul 100% electric în Europa, după ce același lucru se întâmplase anul trecut în Statele Unite.

“Mercedes-Benz va oferi cel puțin o versiune electrificată în fiecare segment până în 2022. Smart este deja complet electric în America de Nord, iar această schimbare va avea loc și în Europa până în 2020,” a declarat Dieter Zetsche, CEO-ul Daimler.

Via Electrek

 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru