Sold out! Toate cele 75 de exemplare McLaren Senna GTR au fost cumpărate

de Petre Barac
Luni, 26.03.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Conceptul McLaren Senna GTR, al cărui debut a avut loc la Salonul Auto de la Geneva, va fi produs în doar 75 de exemplare, iar toate fiind deja cumpărate, potrivit companiei.

McLaren a expus noul Senna GTR Concept în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Prototipul britanic anunță un viitor model dezvoltat exclusiv pentru circuit.

Pe poarta fabricii din Woking vor ieși, în total, 75 de exemplare ce vor fi asamblate manual începând cu 2019.

Mai mult de 150 de clienți s-au arătat interesați de conceptul McLaren, după cum a dezvăluit un purtător de cuvânt al constructorului.

“Cu o producție maximă de 75 de unități, putem spune că acest concept este sold out,” a spus oficialul McLaren.

Potrivit publicației Autocar, prețul unui exemplar este de un milion de lire sterline fără taxe, respectiv 1.2 milioane de lire în Marea Britanie.

Până în acest moment, reprezentanții constructorului britanic nu au oferit detalii despre performanțele lui Senna GTR, informațiile urmând să fie publicate în cursul acestui an.

Conceptul va beneficia de un motor V8 biturbo de 4.0 litri ce va dezvolta cel puțin 825 de cai putere (800 CP în versiunea Senna) și de o transmisie derivată din cele utilizate în motorsport.

Via Autocar

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru