Seat a ales 9 potențiale nume pentru SUV-ul cu 7 locuri: de la Abrera la Teide

de Daniel Popescu
Sambata, 29.07.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Seat a anunțat cele 9 nume din care va fi aleasă denumirea viitorului SUV cu 7 locuri pregătit de constructorul spaniol. Printre numele de pe listă figurează Abrera, Aranda, Tarifa sau Teide.

SEAT va lansa anul viitor un nou SUV care se va poziționa peste Ateca și va fi disponibil în versiuni cu 5 și 7 locuri, însă a decis să adopte o strategie inedită de marketing în privința numelui acestuia.

Constructorul spaniol a lansat un sondaj online prin care a invitat fanii să propună un nume pentru viitorul SUV, iar în total s-au strâns peste 10.000 de propuneri din partea a peste 130.000 de oameni.

Seat a decis să aleagă 9 potențiale nume, toate din geografia spaniolă, așa cum se întâmplă în cazul tuturor modelelor sale. Astfel, cele 9 nume potențiale sunt, în ordine alfabetică, Abrera, Alboran, Aran, Aranda, Avila, Donosti, Tarifa, Tarraco și Teide.

În 12 septembrie, cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt, Seat va anunța cele 3 nume care vor intra în finală pe baza unor întâlniri de tip focus group care vor avea loc în principalele piețe pe care vinde producătorul spaniol. Ulterior, Seat va dezvălui numele final al noului model înainte de 15 octombrie.

Via Seat

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru