Primele imagini cu Lynk&Co 01 și 03 Concept: noul brand auto al lui Geely oferă garanție pe viață și internet gratuit

Publicat marţi, 18.04.2017 12:03 de Daniel Popescu

Geely a publicat primele imagini cu Lynk&Co 01 și 03 Concept, primele mașini lansate de proprietarul Volvo sub un nou brand auto care va oferi servicii precum garanție pe viață, internet gratuit și servicii de car-sharing.

Geely, constructorul chinez care a cumpărat Volvo în 2010, va lansa miercuri la Salonul Auto de la Shanghai primele sale modele sub un nou brand, Lynk&Co.

Primul pe listă este Lynk&Co 01, un SUV în versiune de producție, în timp ce Lynk&Co 03 este un concept care anticipează un sedan de serie. Chinezii au publicat doar câteva imagini cu cele două mașini, în timp ce restul detaliilor vor fi făcute publice la lansarea de miercuri.

În ciuda numelui mai puțin inspirat pentru consumatorii europeni, Lynk&Co anunță o serie de servicii și facilitați prin care promit să revoluționeze industria auto prin simplitate, iar cele mai interesante servicii sunt garanția pe piață și traficul gratuit de date în mașină.

Clienții vor avea posibilitatea să cumpere mașinile online, să achiziționeze un abonament lunar cu diverse opțiuni sau să cumpere diverse servicii cu livrare la domiciu. În plus, va exista și un serviciu de car-sharing, prin care proprietarul va putea câștiga bani atunci când nu folosește propria mașină.

"Avem garanție pe viață pe fiecare mașină și trafic gratuit de date pentru conectivitate. Credem că Lynk&Co va oferi cele mai conectate mașini din lume și prima mașină cu funcția digitală de car-sharing. Oferim un nou model de afaceri, cu o ofertă simplificată, prețuri transparente și experiențe atractive de achiziție", spune Alain Visser, vice-președintele companiei.

Toate detaliile despre aceste servicii vor fi anunțate miercuri.

Via Lynk&Co

 • dan_grc, marţi, 18.04.2017 12:31

  Aspect destul de original, pentru o marcă chinezească, interior decent pentru 2017, un Link pentru Europa vă rog.

 • @dan_gr, marţi, 18.04.2017 15:10

  europa numai inetereseaza pe nimeni, nici macar pe europeni (vezi citroen)

 • Marian, marţi, 18.04.2017 15:11

  Vad ca ati pus in doua locuri diferite "garantie pe piata". Cum definesc ei acest concept? Eu nu prea il inteleg.

 • DAC, marţi, 18.04.2017 15:28

  Ciudat nume au ales pentru noua marca. Noi ii putem spune LINCO! Modelele prezentate sunt foarte interesante, arata bine, dar conteaza si ce preturi vor avea.

 • daniel.popescu, marţi, 18.04.2017 16:03

  @Marian: Inca nu au oferit informatii suplimentare. Probabil detaliile vor fi anuntate la evenimentul de lansare de miercuri.

 • Marian, marţi, 18.04.2017 16:32

  Nelamurirea mea este legata de faptul ca in titlu vorbiti de garantie pe VIATA iar in text despre garantie pe PIATA...