Furios și la fel de iute: Nissan GT-R Nismo primește un facelift care nu-i modifică motorul și performanțele

de Mircea Meşter
Sambata, 28.05.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Versiunea de performanță Nismo a lui Nissan GT-R trece prin modificări interioare și exterioare, dar motorul V6 de 3.8 litri și cei 600 CP ai acestuia rămân elemente neschimbate.

La doar patru luni de la momentul în care Nissan a prezentat o versiune îmbunătățită a lui GT-R constructorul japonez recidivează cu modificări minore aduse versiunii sportive GT-R Nismo. Nu există modificări la nivel tehnic, pentru că versiunea extremă a lui GT-R rămâne cu același motor V6 Twin-Turbo de 3.8 litri care dezvoltă 600 de cai putere, dar clienții se vor putea baza pe schimbări de substanță la nivel interior, adică în zona în care varianta "normală" a lui GT-R a primit îmbunătățiri în acest început de an.

Cei care vor miza pe GT-R Nismo în defavoarea altor sportive de vârf concurente cu modelul japonez vor avea de acum la dispoziție o planșă de bord mult simplificată, din cele 27 de butoane și comenzi ale variantei anterioare rămânând în picioare doar 11. Restul comenzilor se mută în formă digitală pe ecranul de 8 inch care apare și el de acum în peisaj și care poate fi operat atât prin atingere, cât și printr-un buton rotativ așezat pe consola centrală.

Scaunele Recaro din dotarea lui Nismo GT-R se îmbogățesc cu o tapițerie mixtă piele-Alcantara, zona șezutului fiind roșie și acoperită cu piele întoarsă.

Același material se regăsește din abundență pe volan și pe planșa de bord.

Trebuie să fii fan hardcore al lui GT-R ca să poți să observi modificările exterioare aduse de Nissan pe GT-R Nismo. Grila este ușor mărită și, spun japonezii, acest lucru facilitează o priză mult mai eficientă a aerului. În plus, există câteva modificări structurale care ajută pe de o parte ajută mașina să stea mai bine pe șosea, pe de alta ranforsează capota pentru ca aceasta să "nu se îndoaie la viteze mari".

via Nissan

Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru