Lamborghini Veneno, mai profitabil decât orice investiție la bancă: în trei ani, prețul lui a crescut de trei ori

de Bogdan Mirică
Luni, 04.04.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lamborghini Veneno s-a vândut în doar trei exemplare, cu un preț de 3.6 milioane de euro. La trei ani de atunci, unul dintre exemplare se vinde cu un preț incredibil.

În anul 2013, Lamborghini lansa cel mai scump și mai dorit model creat vreodată. Se numea Veneno și era construit în doar cinci exemplare, dintre care doar trei erau disponibile spre vânzare. Exclusivitatea nu venea însă ieftin, fiecare exemplar având un preț de 3.6 milioane de euro.

Sărbătorind 50 de ani de la nașterea brandului din SantAgata Bolognese, Lamborghini Veneno beneficia de un motor V12 de 6.5 litri, capabil să dezvolte 740 de cai putere și să garanteze un sprint incredibil de la 0 la 100 de km/h: doar 2.9 secunde.

Esential 740 de cai putere oferă Lamborghini Veneno.
La trei ani distanță, unul dintre cele trei exemplare Veneno este de vânzare prin intrmediul unui broker japonez și al unui site german. Supercarul, păstrat în condiții ireproșabile, aparține unui client misterios, care a parcurs doar 840 de kilometri. Ceilalți doi clienți sunt din Statele Unite: unul este un colecționar local, iar altul este un dealer Lamborghini.

Al treilea Veneno se vinde pentru un preț de 9.8 milioane de euro, de aproape trei ori mai mult decât valoarea inițială de achiziție.

via zigwheels

Comentarii (10)

  • O lume nebuna !
    11 3
  • Profitabil pe naiba!

    1. Sa ceri e una, sa fie cineva dispus sa ofere cat ceri e alta.
    2. Exista fonduri de investitii in anumite banci care pot sa-ti faca de 5 ori mai profitabila investitia initiala, deci titlul e can-can
    23 5
  • Hai că încep eu :)

    De banii ăia îmi luam...
    13 11
  • Macar daca era o mare frumusete si istorica....
    Mai de graba Centenario merita decat Veneno. Centenario e chiar frumos.
    8 6
  • @Scorpionul.negru
    Pare un bolnav de conjuctivita care a inghitit un set de lame Gillette; o mutatie oribila si trista.
    19 6
  • Andrei
    @ignis 2.0 TDI :))
    7 3
  • mie ,sincer nici nu-mi place...un design exagerat,provocator care ranjeste ca sa-ti atraga atentia...aiurea si la banii astia-ti iei o intraga colectie de masini de epoca poate si vreun exemplar bugatti...
    9 7
  • nici bugatti nu-i mai prejos la uratenie...
    8 5
  • ...ma refream la un bug de epoca..
    5 1
  • Prețul este OK pentru ceva ce este între operă de artă, avion stealth și automobil, chiar dacă încă la timpul ăsta este încă greu de înțeles.
    5 6

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru