Video. Viitorul BMW M2 CS a fost surprins în timpul unor teste desfășurate la Nurburgring

de Cornel Șocariciu
Joi, 12.09.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Viitorul BMW M2 CS a fost spionat în timpul unei sesiuni de teste. Conform unor surse apropiate companiei, modelul va fi produs în doar 2.200 de unități și va fi expus în premieră în luna noiembrie.

La jumătatea anului 2017, BMW a readus în protofoliu denumirea Club Sport (CS), iar primul model care s-a bucurat de acest indicativ a fost M4. Câteva luni mai târziu, voci apropiate companiei aununțau că producătorul bavarez pregătește o versiune CS și în gama M2.

Între timp, o serie de prototipuri de teste au fost surprinse în timpul sesiunilor desfășurate în trafic sau pe circuitele din Germania. Cel mai recent test a avut loc la Nurburgring, iar prototipul nu a fost "îmbrăcat" complet în haine de camuflaj așa cum era de așteptat, semn că lansarea lui M2 CS se apropie rapid.

Nemții vor miza pe o serie de accesorii de caroserie din fibră de carbon, ceea ce înseamnă că viitorul BMW M2 CS va avea o masă totală mai mică decât cea a actualului M2 Competition (foto). De asemenea, designerii pregătesc și mici îmbunătățiri care să aducă un plus în dreptul capitolului aerodinamică.

Viitorul M2 CS va miza pe un motor de 3.0 litri cu șase cilindri în linie.

Pe versiunea M2 Competition, propulsorul generează 410 CP, însă zvonurile spun că în cazul noului M2 CS, motorul va oferi 445 CP. Clienții vor putea alege fie o cutie manuală cu șase trepte, fie una automată cu șapte rapoarte. Aceleași surse spun că noul M2 CS va fi produs în doar 2.200 de unități, iar prezentarea acestuia va avea loc în luna noiembrie în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru