Video. Desfășurare de forțe: prototipul viitorului Ford F-150 electric a tractat peste 450 de tone

de Cornel Șocariciu
Miercuri, 24.07.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ford a publicat primul clip video cu un prototip al viitorului F-150 electric. Pick-up-ul pregătit de constructorul american a tractat 10 vagoane încărcate cu 42 de exemplare F-150 echipate cu motoare convenționale.

La începutul acestui an, Ford a anunțat o noutate majoră în gama de modele din Statele Unite, care vizează F-150, cea mai vândută mașină din lume. Constructorul american a dezvăluit că pick-up-ul va primi și o variantă 100% electrică, pe lângă versiunea hibridă care a fost deja anunțată pentru anul viitor.

Acum, Ford a publicat un clip video în cadrul căruia, un prototip F-150 electric tractează 10 vagoane încărcate cu 42 de pick-up-uri. Conform oficialilor Ford, masa totală a încărcăturii a trecut de 450 de tone. Demonstrația a fost făcută chiar de Linda Zhang, inginerul-șef al proiectului F-150.

"Ambele versiuni electrificate vor avea rezistența și capacitatea pe care toți clienții de F-150 le așteaptă", au declarat oficialii Ford.

Pentru moment, nu există informații cu privire la motorul electric pe care americanii îl pregătesc și nici date despre pachetul de baterii sau autonomia viitorului F-150 electric. Cel mai probabil, debutul versiunii de serie va avea loc spre finalul anului viitor sau în prima parte a anului 2021.

Comentarii (4)

  • Edikkk
    Dacă mai există vreun dubiu faţă de viitorul electric...

    Sau că celelalte maşini non electrificate sunt noi dar deja uzate moral, nevandabile, decât cu pierderi mari de preţ la revânzare
    6 1
  • Rudolf D.
    Mai exista dubiu, pentru ca sunt sigur ca dupa ce a tractat vagoanele alea, s-a dus 10 ore la incarcat bateria. Asa ca fleosc, PR pentru prosti. Hai totusi sa asteptam un pic sa vedem cat va fi valoarea de revanzare a electricelor care vor intra la vanzare ca sh in curand. Pe pariu ca va fi mai mica decat a sh cu MCI? Lansez un pariu public. Se baga cineva? Cat va fi procentul de depreciere al unui Leaf sh cu 200.000 in comparatie cu un Golf 7 TDI cancerigen, tot de 200.000km arza-l-ar focul de cazanel fumegator.
    4 9
  • Draguta ghidusia de marketing, n-am nimic de zis.
    Pe de alta parte se persista cu prosteala ca F-150 e cea mai vanduta masina...ceea ce e fals. Seria F a fost grupata pentru a da bine (alta ghidusie) in vanzari, F-150 daca e luata separata e o camioneta cu vanzari bune, dar nu cea mai vanduta masina de pe planeta.
    3 3
  • viorel ratiu
    ...de aproape 50 de ani Ford 150 este cel mai vindut pick up din USA si cred in Lume! Au incercati toti mai marii lumii sa-l egaleze si nu au reusit!Tesla si ea va incerca, dar este mult departe de ceea ce deja F-150 Poate! Ar fi de mirare ca dupa o asemenea Tractiune sa-si incarce bateriile? Hai Towatasi ca America nu este pe masura 'specialistilor' in duster electric sau nu! viorel ratiu cincinnati oh usa
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru