Vettel și Hamilton anticipează o luptă în șase pentru titlul mondial: "Toți piloții Ferrari, Mercedes și Red Bull au potențial"

de Daniel Popescu
Marti, 26.03.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sebastian Vettel și Lewis Hamilton consideră că toți cei șase piloți ai echipelor Ferrari, Mercedes și Red Bull au șanse la titlul mondial în acest sezon.

Mercedes și-a adjudecat victoria în Marele Premiu al Australiei prin Valtteri Bottas, în timp ce Red Bull a reușit să învingă Ferrari prin Max Verstappen, în ciuda faptului că Scuderia era considerată favorită înainte de startul sezonului.

În acest context, Sebastian Vettel anticipează că toți cei șase piloți ai echipelor de top au șanse la titlul mondial în acest sezon, inclusiv Pierre Gasly de la Red Bull.

"Cred că sunt trei echipe și toate cele trei au potențialul de a avea un an foarte, foarte bun. Sper ca Ferrari să fie în fruntea tuturor, dar suntem conștienți că va fi o luptă foarte echilibrată. Cred că Gasly a avut ghinion în calificări și nu a fost prea departe de Verstappen. Cred că toți cei șase piloți vor avea un cuvânt de spus și sper să fim cât mai mult timp în luptă", a declarat germanul.

Lewis Hamilton are o viziune similară asupra sezonului 2019 și crede că o primă imagine despre lupta pentru titlu se va clarifica abia după primele 4 curse.

"Va fi o luptă foarte bună între trei echipe.

De regulă după primele patru curse îți faci o idee. Am avut ani în care am avut câștigători diferiți în primele curse. Nu am un glob de cristal, așa că nu vă pot spune. Dar vă asigur că vom forța", a declarat britanicul.

Piloții de Formula 1 se vor reuni la sfârșitul acestei săptămâni pentru Marele Premiu al statului Bahrain.

Via Motorsport

Comentarii (14)

  • Costel
    numai un mare pilot asa cum ii vettel poate mentine in declaratia sa un aport semnificativ de clementa si ingaduinta la adresa adversarilor si asta fiindca ii un caracter frumos inainte de a fii un pilot exceptional
    doar un multiplu campion mondial (2010-2013) asa cum ii doar sebastian poate cautiona intr-o maniera parinteasca inadvertenta in calificari a lui gasly care ii departe de a mai putea fi catalogat un rookie

    doar modestia ii cea care nu ii permite lui vettel sa aiba o pozitie
    realista si transanta cu privire la deznodamantul sezonului 2019 avand in vedere materialul tehnic care ii la dispozitia sa si a lui leclerc in sezonul actual ,in favoarea ferrari evident
    15 23
  • Costelus mai lasa visele erotice cu vettela.


    Verstappen a trecut in cursa de vettela, Gasly nu a putut trece de Kvyat.vettela ne spune ca Gasly este cam la acelasi nivel cu Verstappen.
    Deci daca erau locurile inverstate Gasly trecea de vettela iar Verstappen ramanea neputincios dupa kvyat.
    Concluzie: Kvyat este cel mai bun pilot dintre cei mentionati, mai apoi urmeaza Verstappen si Gasly iar vettela este cea mai slaba cu diferenta.

    Iubita lui Costel mai declara un lucru interesant : "Sper ca ferrari sa fie in fruntea tuturor...... .Cred ca toti cei sase piloti vor avea un cuvant de spus si sper sa fim cat mai mult timp in lupta".Din aceasta declaratie am tras 2 concluzii:
    1.vettella este constienta ca nici cu cea mai buna masina nu castiga si spera sa aiba sanse matematice la titlu pana la cursa din Mexic sau pana la cea din State sau in cel mai bun caz pana in Brazilia.vettela ne spune clar ca ea este cea mai slaba.
    2.vettela este o mincinoasa.Ne spune ca si Leclerc va avea un cuvant de spus.Ea stie cel mai bine ca nu-i adevarat.
    15 22
  • Mercedes F1
    Costele tata, tu cred ca iti bati joc de Vetel :))))-evident ca si de Ferrari :)))
    11 1
  • Costel
    @ @
    eu is cu patru sezoane de cand urmaresc f1 si implicit cu experienta acumulata in peste optzeci de gp-uri
    pe de alta parte tu , la felul cum scrii , is convins ca nu oi depasit niciodata FP1 ale unui GP !
    8 15
  • The Dot
    M-am inselat, e chiar el. Puneti in loc de "agricultura", Vettel:

    "Imensitatea fenomenului agricol impune o abordare multidisciplinara si institutionala. De fiecare data cand iti propui sa analizezi fenomenul agricol, te impinge spre Imensitatea lui, spre complexitatea fenomenului, spre interdependeta intre factori, spre o analiza profunda si atenta.
    Iata de ce devine extrem de complicat si foarte pretentios sa iti propui construirea unei traiectorii viitoare pentru agricultura. Aceasta greutate in proiectia viitorului agriculturii o poti atenua apeland la oameni de stiinta, la oameni cu multa experienta, la analize atente, detasate, la analize in care trebuie sa preiei cu dibacie conexiunea factoriala, dar mai cu seama sa detasezi cu puterea de perceptie directiile de actiune.
    Analizand agricultura si proiectand-o, presupune in acelasi timp un consum al energiei pentru ceea ce ai facut, intrucat nu poti sa proiectezi viitorul agriculturii cu spatele la prezent, cum de altminteri nu poti sa construiesti prezentul fara a te gandi la contributia lui catre viitor.
    Iata de ce, in momentul in care, colectivul de lucru, care s-a asezat cu mintea si cu creionul pe pagina de scris pentru a desena viitorul agriculturii, s-a vazut intr-o situatie extrem de delicata in care puterea de perceptie nu-ti dadea posibilitatea sa prinzi cu toata dibacia controlul realizarii dar mai cu seama, nu-ti puteai aseza mintea pe hartia de scris pentru a proiecta viitorul agriculturii. "
    14 11
  • Costel
    vettel is convins ca ii pregatit cu un raspuns pe masura duminica dupa-amiaza pentru toti cei care is cu verin la adresa lui iar o victorie ii argumentul perfect pentru demontarea afirmatiilor lipsite de orice fundament al celor care is orbiti de atata malitiozitate asa cum ii si @the dot

    ferrari , ti amo molto
    8 17
  • Costelus daca ar sti parintii tai ca-ti pierzi timpul salivand dupa vettela ti-ar taia netul.
    Totusi am o rugaminte la tine.Zici ca ai vazut 80 de gp-uri pe care pretinzi ca eu nu le-am vazut.Vreau sa aflu si eu: cate curse si mai ales cate campionate a castigat vettela in acesti 4 ani?.M-ai facut curios cand am vazut ca o lauzi de parca ar fi sters pe jos cu concurenta.Oare vettela este cea mai talentata, modesta si buna la suflet sau dragostea orbeste?Astept raspunsul.
    9 13
  • Probabil ca Ferrari va reveni unde ii este locul (in urma lui Mercedes) insa nu e exclus sa se bata de la egal la egal cu Ham si Bottas. Oricum, la Bahrein, Vettel e pe podium.
    7 10
  • Va fi si in 2019:
    https://www.youtube.com/watch?v=LxRvrkXIZcY
    7 5
  • Costel
    @Radu
    minunata reactie si irefutabil argument pentru cei care is neincrezatori in potentialul urias in arta pilotajului de care ii capabil sebastian vettel

    sebastian ,recidiva ii binevenita sambata dupa-amiaza in bahrain !
    6 7
  • Bogdan
    Sunt tare curios daca o sa mai auzim de Costel de luni incolo. Pe de alta parte el e un tip fain care se semneaza corect, daca e subiectiv e treaba lui. Asta e in orice sport, trebuie sa ai un favorit.
    7 5
  • Costel
    is placut surprins ca la AM-Motorsport is prezente si persoane echilibrate , lucide si rationale cu un discurs diametral opus de cel al carui nick-name ii "coada de maimuta" si care ii intr-un delir absolut cu privire la statusul elitei motorsportului in 2019

    @Bogdan
    de fapt prenumele meu ii Constantin iar al doilea prenume ii Cornelius
    numele nu is convins ca ii fain sa il fac public , macar pentru moment gasesc aceasta initiativa inoportuna
    5 7
  • Daca doriti sa revedeti
    https://www.youtube.com/watch?v=DIm2cqy7-AI
    6 2
  • Razvan Dumbraveanu
    Costele, sau cum iti spuneai inainte mircea1984varamclaren samd...ideea de a face pe fanaticul suporter al lui fetel e buna :))))
    1 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru