Vettel confirmă negocierile cu Aston Martin pentru 2021. Perez este deja resemnat: "Este evident cine va pleca de la echipă"

de Daniel Popescu, Foto: Ferrari
Marti, 21.07.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sebastian Vettel a confirmat că negociază semnarea unui contract cu Aston Martin pentru sezonul 2021, iar Sergio Perez a admis că va fi sacrificat în cazul semnării unui contract.

Presa internațională a relatat săptămâna trecută că Aston Martin, numele sub care va concura Racing Point în Formula 1 din 2021, i-a făcut o ofertă lui Sebastian Vettel.

Informația a fost confirmată acum de pilotul Scuderiei Ferrari, care a insistat însă că nu a semnat încă un contract.

"Nu am semnat încă un contract pentru anul viitor. Nu este atât de aproape pe cât credeți. Dar adevărul este că va dura ceva timp pentru a avea o privire de ansamblu. Apoi am nevoie să mă gândesc dacă este ceva ce-mi place sau nu", a declarat el.

Racing Point are contracte pentru anul viitor atât cu Sergio Perez, cât și cu Lance Stroll. În contextul în care Stroll este fiul proprietarului Lawrance Stroll, Perez a admis că știe deja că va fi îndepărtat de la echipă în cazul în care Vettel va accepta oferta.

"Cred că alegerea este evidentă dacă cineva trebuie să plece. Sunt tată, nu mi-aș da fiul afară, așa că nu prea am ce să spun. Sunt multe zvonuri, dar pentru mine totul rămâne la fel.

Am contract cu echipa", a explicat mexicanul.

Via SkySports, Autosport

Comentarii (22)

  • Daca are nesimtirea sa semneze cu aston martin vreau sa abandoneze in fiecare etapa iar tantalaul de $troll sr. s-a intre in faliment cu toate afaceriile lui mafiote.
    10 7
  • Justitie
    #keepcheco
    10 4
  • Bogdan
    Nu degeaba vorbim de Marele Circ. Un pilot mediocru ce nu ar merita nici sa conduca masina matura dupa o cursa ia locul unuia dintre putinii piloti care inca mai face spectacol.
    16 27
  • Vyctor7
    Mercedesul Roz este al lui L.Stroll....tu ti-ai da fiul afara din echipa ? NU ...Asa ca este logic ...apoi Stroll asta mic nu este chiar asa de rau ...poate sa-l bata pe Vettel pe circuit !
    16 12
  • Pai daca Stroll jr. il bate pe Vettel nu cred ca mai are rost sa-l aduca pe german. Sunt convins ca Perez costa mai putin.
    Singurul argument in favoarea mutarii ar fi o solicitare din partea furnizorului de motoare care se pare ca are o parere buna despre Vettel si ar vrea sa-l tina aproape, fara insa a schimba componenta echipei principale.
    13 3
  • @Vyctor7
    Nu este logic nici sa dai afara cel mai emblematic pilot din istoria echipei si care in plus a ajutat echipa si financiar. $troll a cumparat Force India si datorita lui Perez. Unde-i recunostinta si respectul? $troll si angajatii echipei nu au un gram de moralitate si decenta.
    Corecta este formula Perez - Stroll. Vettel nu are ce cauta in echipa si nu ar aduce nici un castig. O echipa care se respecta nu strange gunoaiele aruncate de altii si nu calca in picioare loialitatea.
    9 4
  • Si cand te gandesti cum sperau unii sa nu mai fie Vettel in F1 anul viitor. Adica Vettel pleaca, al lor se intoarce, mama mama ce realizare.
    0 7
  • The Dot
    @Green_Alex

    Fani, sponsori etc....sau mai pe scurt "bani". Vettel are mai multi decat Perez, iar Stroll Sr e om de afaceri...
    10 2
  • @Green_Alex
    furnizorul de motoare se intampla sa fie neamt ca si Vettel:)
    6 2
  • Costel
    fetisoara ei bovina.....Pacat de Checo.
    7 12
  • THE SPINNING GERMAN
    O sa se scurga incet catre coada clasamentului. Cu Vetal in frunce.
    10 12
  • Ar mai putea fi un aspect. Tatal sa-i aduca fiului un adversar de calibru in echipa. Va imaginati ce ar creste cota lui Stroll daca ar avea mai multe puncte ca Vettel in clasament?
    9 1
  • Costel
    @Bogdane,

    nu stiu cu adevarat cine esti,

    nu stiu ce-ti doresti sa realizezi pe AM cu astfel de derapaje publice,

    oi intervenit numa' sa-ti transmit faptul ca oi reusit sa ma coplesesti.....

    sa ma coplesesti cu grosolania ta, grobianismul tau gratuit in ceea ce-l priveste pe sebastian vettel obligandu-ma sa renunt temporar la *silenzio stampa* si sa devin reactiv pentru a te anunta ca, intr-o comparatie frugala intre cei doi piloti, hulitul german chiar reuseste sa stigmatizeze mexicanul:

    31 de locuri doi in gp-uri pentru german vs doua locuri 2 pentru "cabron"!

    32 de locuri trei pentru german vs 6 locuri trei in dreptul "cabronului"!

    ........ victoriile si titlurile mondiale ale germanului nu-s dispus sa le amintesc, timpul limitat nu-mi permite sa mai zabovesc, tocmai d-asta parca ar trebui sa preiei tu acest detaliu si sa-l dezvolti cum te pricepi mai bine, numai astfel existand posibilitatea sa-ti dezvolti o cultura decenta intr-ale F1 care sa nu te mai compromita in viitoarele tale aparitii pe AM-motorsport
    10 11
  • Costel
    @"tizule",

    borfasule de identitate, nicimacar in clasa 0(zero) nu-i admisibila ironia dpdv fizic la adresa celorlalti !

    da' tu inca mai ai ceva vreme pan' sa faci cunostinta cu scoala, nu?!?
    6 6
  • Costel
    Ce privire mangaietor-blanda are......cum sa nu-l iei in echipa, cum sa ramana in afara....
    5 5
  • @Costel
    Seamana la privire dar si la fizic cu Gheorghe Dinca.Zici ca-i frati-su
    7 5
  • Costel
    "tizule" borfas de identitate de la ora 15:52,

    ii decizia ta daca oi stabilit sa-i apreciezi in mod public lui sebastian vettel si alte aspecte care n-or facut parte niciodata din preocuparile AM-motorsport nicimacar tangential, eu unul m-oi limitat intotdeauna la incontestabilele calitati profesionale ale germanului, calitati care i-or inlesnit obtinerea multor victorii pentru RBR si Ferrari
    4 5
  • vettel la Balaceanca
    iar se trage prostul de urechi
    8 3
  • lol si costel
    asta cu trasu de urechi e maxima:))))))))))))))
    9 2
  • Neutru
    Își pune(scoate)casca nu se trage de urechi.Pentru el este o afacere, va câștiga niște milioane, așa cum va face și Alonso sau cum au făcut și alții .Voi ați renunța cu plăcere la milioane nu?!Campionul vostru e frumos, deștept și corect.Credeți că el ar renunța?
    12 3
  • https://www.planetf1.com/news/sergio-perez-sebastian-vettel-kimi-raikkonen-2021/
    stirea asta cum vi se pare ?
    5 0
  • Costel
    bine ma netru dar inca ce pilot se mai trage asa de urechi, cu prvirea aia de prostu satului
    6 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru