Veștile bune continuă pentru Aston Martin: vânzările s-au dublat, iar profitul a crescut de 10 ori în ultimul trimestru

de Paul Cosma
Vineri, 16.11.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Aston Martin a avut un profit operațional de 4 milioane de dolari în trimestrul al treilea din 2018, de aproape 10 ori mai mare decât aceeași perioadă din 2017. În același timp, vânzările constructorului s-au dublat în ultimele 3 luni, la un număr de 1.776 de unități.

Aston Martin a devenit luna trecută primul constructor britanic ce se listează la Bursa de la Londra, iar veștile bune continuă să curgă pentru producătorul din Gaydon.

Britanicii au înregistrat vânzări de 1.776 de mașini în trimestrul al treilea al acestui an, de două ori mai mari decât în aceeași perioadă din 2017. De asemenea, profitul Aston Martin a crescut de aproape 10 ori, la circa 4 milioane de dolari.

Cele mai căutate modele au fost DB11 și Vantage, dar britanicii își pun acum speranțele și în noul DBS Superleggera, cel mai puternic și performant model din istoria companiei.

Până la sfârșitul lui 2018, Aston Martin vrea să ajungă la vânzări totale de 6.400 de unități.

Via Aston Martin

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru