Verstappen și Bottas, cei mai rapizi în antrenamentele din Brazilia: echilibru între Red Bull, Mercedes și Ferrari

de Daniel Popescu
Vineri, 09.11.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Max Verstappen și Valtteri Bottas au stabilit cei mai buni timpi în antrenamentele de vineri din Brazilia, însă piloții Red Bull, Mercedes și Ferrari au fost despărțiți de numai câteva fraciuni de secundă.

Marele Premiu al Braziliei a oferit două dintre cele mai echilibrate sesiuni de antrenamente din ultimii ani, iar protagoniști au fost piloții celor trei echipe de top, Red Bull, Mercedes și Ferrari.

În prima sesiune, Max Verstappen a stabilit timpul de referință pentru Red Bull după ce a fost cronometrat cu 1:09.011, însă Sebastian Vettel (Ferrari) și Lewis Hamilton (Mercedes) au fost la mai puțin de o zecime de secundă în spatele său. Daniel Ricciardo a încheiat sesiunea pe locul patru în fața lui Kimi Raikkonen.

În a doua sesiune a fost rândul lui Valtteri Bottas să iasă în evidență, iar pilotul echipei Mercedes a fost cel mai rapid cu 1:08.846. Și de această dată, rivalii au fost foarte aproape: Hamilton a ratat prima poziție pentru numai 0.003 secunde, în timp ce Vettel s-a poziționat la doar 0.073 secunde în spatele liderului.

Ricciardo a încheiat din nou pe locul patru, în timp ce Verstappen a fost al cincilea după ce a pierdut 45 de minute din cauza unei defecțiuni tehnice.

Ricciardo are în continuare parte de un final de sezon dificil alături de Red Bull, întrucât  australianul va fi penalizat pe grila de start cu 5 poziții pentru înlocuirea unei componente a unității de propulsie.

Calificările pentru Marele Premiu al Braziliei sunt programate sâmbătă la ora 19:00, în timp ce cursă va avea loc duminică la ora 19:10.

Brazilia: Rezultate Antrenamente 1:

Brazilia: Rezultate Antrenamente 2:

Comentarii (1)

  • "there's something lose between my legs apart from the obvious" - Vettel fp2 :))
    10 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru