Verstappen și-a prelungit contractul cu Red Bull până în 2020: "Mă aștept să am succes în următorii ani"

de Daniel Popescu
Vineri, 20.10.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Max Verstappen și-a prelungit contractul cu Red Bull până în 2020 și este încrezător că va avea succes la echipă în ciuda incertitudinilor cu privire la furnizorul motoarelor.

Contractul lui Max Verstappen cu Red Bull Racing urma să expire la sfârșitul sezonului 2019, însă cvadrupla campioană mondială a anunțat prelungirea acordului pentru încă un an. Astfel, pilotul olandez va rămâne alături de Red Bull Racing cel puțin până în 2020.

Decizia lui Verstappen este într-un fel surprinzătoare în contextul în care există informații potrivit cărora Red Bull nu va mai utiliza motoare Renault începând din sezonul 2019. Întrucât Mercedes și Ferrari se opun unui parteneriat cu un potențial rival la titlu, este foarte posibil ca Red Bull să fie nevoită să folosească motoare Honda în 2019 și 2020, ultimii ani în care vor fi utilizate actualele unități de propulsie.

Chiar și așa, Verstappen se așteaptă la rezultate bune cu Red Bull în următorii ani. "Red Bull m-a sprijinit întotdeauna și știu că împărtășesc această ambiție. Sprijinul lor a fost mereu 100%, indiferent ce s-a întâmplat pe circuit. Mă bucur să rămân mai mult timp la Red Bull și aștept cu nerăbdare să lucrăm împreună pentru a ne bucura de și mai mult succes în următorii ani", a declarat el.

Verstappen a debutat în Formula 1 în 2015 la Toro Rosso pe vremea când avea numai 15 ani, iar în 2016 a fost promovat la Red Bull în 2016.

Ulterior, olandezul a câștigat cursa de la Barcelona și a devenit cel mai tânăr câștigător de curse din istoria Formulei 1.

Via Red Bull

Comentarii (3)

  • La Mercedes sau Ferrari era mai bine pentru el. Ma tem sa nu regrete alegerea facuta.
    3 5
  • Continuitatea il ajuta sa se maturizeze, ce asteptari aveati? La Ferrari si Mercedes nu era loc deci a ales sa ramana unde este.
    Cu siguranta un viitor campion mondial dar mai are mult de lucrat pana sa aiba stofa de campion.
    P.S nu este suficient de pregatit si matur sa treaca la Ferrari si Mercedes, este de ajuns sa te uiti la cate prostii a facut la Red Bull....apoi sa ii mai si dai masina ca lumea pe mana.
    0 0
  • CRISTIAN
    Sper ca RICCI a inteles mesajul lui Christian Horner (strategia RBR se va face in jurul lui Maxutzu), asa ca degeaba tot vorbeste cu ea, o mangaie, o gadila (ma refer strict la masina) deoarece s-a vazut la Austin cat il va mai tine motorul (ne up-gradat) de acum incolo...
    Noroc ca din 2019 se fac cartile din nou.... cine stie de unde sare JOKERU...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru