Următorul Bentley Continental GT va fi electric sau hibrid: “Clienții sunt tot mai preocupați de impactul mașinii lor asupra mediului”

de Petre Barac
Joi, 12.04.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Bentley a anunțat că următoarea generație a modelului Continental GT va avea propulsie electrică sau hibridă, deoarece clienții săi sunt tot mai interesați de sustenabilitatea achiziției lor și impactul mașinii asupra mediului înconjurător.

Noua generație Bentley Continental GT, cu motorul twin-turbo W12 de 6.0 litri, 635 de cai putere și cutie de viteze automată cu dublu ambreiaj cu 8 trepte, a fost prezentată în 2017 la Salonul Auto de la Frankfurt.

La distanță de mai puțin de 12 luni de atunci, au apărut deja primele informații cu privire la viitoarea generație a modelului Continental GT.

Potrivit șefului Bentley, Adrian Hallmark, clienții constructorului de lux sunt tot mai preocupați de sustenabilitate și impactul asupra mediului, astfel că și oferta companiei trebuie să fie diversificată în acord cu dorințele acestora.

“A apărut un nou aspect în procesul de achiziție a unei mașini - valoarea etică. Clienții noștri au devenit atât de preocupați de grija pentru mediu, încât ne-au influențat deciziile de business și lansările de produse pentru următorii 20 de ani,” a declarat Adrian Hallmark, potrivit Bloomberg.

Astfel, șeful Bentley a spus că următoarea generație Continental GT va avea propulsie electrică sau hibridă, fără să ofere mai multe detalii.

Există posibilitatea ca viitorul model să beneficieze de sistemul de pe primul hibrid al gamei mărcii britanice.

Este vorba despre Bentayga Plug-in Hybrid, ce este echipat de un motor electric secondat de un V6 benzină de 2.9 litri.

În modul complet electric, modelul britanic este capabil să ruleze 50 de kilometri după o singură încărcare, iar puterea maximă așteptată pentru sistemul de propulsie hibrid este de 450 CP.

Via Carscoops

Comentarii (1)

  • Da, da, sunt absolut sigur că mușterii lor sunt tot mai preocupați de impactul mașinii lor asupra mediului ! Se perpelesc noaptea în somn de atâta grijă !
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru