Salonul Auto de la Frankfurt 2017

Un SUV compact va da startul relansării chinezilor de la Chery în Europa: toate modele vor fi electrice sau hibride

Publicat Luni, 28.08.2017
de Daniel Popescu
Comenteaza 0
Un SUV compact va da startul relansării chinezilor de la Chery în Europa: toate modele vor fi electrice sau hibride - Poza 1
Constructorul chinez Chery a publicat o schiță a unui SUV compact care va marca relansarea mărcii în Europa cu ocazia Salonului Auto de la Franfurt din luna septembrie.

Cu numai două săptămâni în urmă, producătorul chinez Chery a anunțat că se va relansa pe piața europeană cu un nou brand pe care îl va dezvălui în 12 septembrie cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt.

Până atunci, asiaticii au prezentat și primele informații oficiale cu privire la modelul care va deschide noul drum spre garajele europenilor. Deloc surprinzător, primul model va fi un SUV compact pentru care Chery a publicat și o schiță care evidențiază în special designul spatelui și al părții laterale.

De altfel, noua gamă Chery va fi alcătuită preponderent din SUV-uri și crossovere, iar constructorul menționează că toate modelele vor fi electrificate, astfel că vom avea de-a face doar cu hibrizi, hibrizi plug-in și electrice.

"Premiera mondială a noului nostru SUV compact marchează startul abordării noastre pentru vânzările din Europa cu o nouă gama de modele. Lansate pe parcursul anilor următori, toate modelele vor avea un stil caracteristic, vor fi concentrate pe tehnologie, trenuri de rulare electrificate și sisteme de siguranță avansate", spune Ray Bierzynski, vice-președinte executiv al centrului de cercetare și dezvoltare Chery.

Chinezii au decis să abordeze Europa cu un nou brand ca urmare a eșecului brandului Qoros lansat în 2011.

Nouă strategie include și dezvoltarea unor noi centre de design și cercetare în Europa despre care nu știm în acest moment decât că "va fi dedicat noilor produse dezvoltate sub noul brand".

Via Chery


Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru