Un plus de personalitate: BMW M5 primește anul viitor un pachet de competiție

de Petre Barac, Foto: BMW
Marti, 19.09.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW a anunțat lansarea unui pachet de competiție pentru modelul M5 începând de anul viitor.

Vești bune pentru fanii sedanului de performanță M5 de la BMW. Constructorul bavarez a dezvăluit că, din 2018, versiunea “Competition Package” va include o serie de upgrade-uri pentru versiunea de bază a lui M5.

“Pachetul de competiție aduce o dinamică optimizată și cel mai probabil frâne ceramice, care costă 10.000 de dolari ca opțiune pe mașina standard”, a anunțat Andy Cook, directorul de produs pentru masinile mari din cadrul BMW.

Îmbunătățirile pentru M5 sunt așteptate să urmeze calea lui M4 Competition Package, care beneficiază de frâne ceramice, suspensie adaptivă M, arcuri și amortizoare noi. Astfel, sedanul de performanță va avea un comportament vizibil diferit față de versiunea normală.

Noua generație BMW M5 vine cu o motorizare V8 biturbo de 4.4 litri. Aceasta produce 600 de cai putere între 5.600 și 6.700 rpm și 750 Nm între 1.800 și 5.600 rpm. Consumul mediu mixt anunțat de producător este de 10.5 litri/100 de kilometri, iar emisiile de CO2 ajung la 241 de grame per kilometru.

Via Carscoops

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru