Un nou trailer pentru viitorul film Ford v Ferrari: pelicula care spune povestea cursei de 24 de ore de la Le Mans din 1966 are premiera în 15 noiembrie

de Cornel Șocariciu
Marti, 17.09.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
20th Century Fox pregătește pelicula Ford v Ferrari. Aceasta spune povestea din spatele victoriei Ford în cursa de 24 de ore de la Le Mans din 1966.

Pasionații de film, dar și iubitorii sporturilor cu motor vor putea urmări pe marile ecrane povestea din spatele cursei de 24 de ore de la Le Mans din 1966. 20th Century Fox va produce pelicula Ford v Ferrari, film care va avea premiera în 15 noiembrie.

Primul trailer a fost lansat la începutul lunii iunie, iar acum, reprezentanții casei de producție vin cu un nou clip dedicat filmului Ford v Ferrari.

Matt Damon va juca rolul lui Carroll Shelby, inginerul angajat de Ford pentru a dezvolta prototipul Ford GT pentru cursa de 24 de ore de la Le Mans, iar Christian Bale îl va interpreta pe inginerul și pilotul Ken Miles. Filmul celor de la 20th Century Fox se va concentra pe eforturile celor doi de a realiza mașina cu care Ford a oprit dominația Ferrari în celebra cursă de anduranță.

Ideea acestui film pornește de la un eveniment cu totul și cu totul special. Henry Ford II decide să dezvolte o mașină cu care să învingă Ferrari în cursa de la Le Mans după încercarea nereușită a americanilor de a cumpăra constructorul din Maranello.

Cursa de 24 de ore de la Le Mans din 1966 a fost una dintre cele mai controversate datorită modului în care a fost stabilit învingătorul.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru