Un nou teaser video cu Volkswagen T-Cross: viitorul SUV promite un pachet generos de sisteme de siguranță

Publicat vineri, 12.10.2018 10:18 de Cornel Șocariciu

Volkswagen a publicat un nou teaser video cu viitorul T-Cross. Reprezentanții constructorului german spun că noul SUV-ul va fi disponibil cu o gamă generoasă de sisteme de siguranță. Prezentarea oficială este programată în 25 octombrie.

Volkswagen continuă campania de promovare dedicată viitorului T-Cross, SUV-ul pe care îl vom vedea în premieră în 25 octombrie. Pentru prima dată, constructorul german a publicat un clip în care viitorul model nu "poartă" camuflaj. Cu toate acestea, nemții au fost atenți și oferă doar cadre strânse, astfel încât linia generală să nu fie expusă complet.

De asemenea, clipul video a fost gândit pentru a scoate în evidență sistemele de siguranță pregătite pentru noul T-Cross. Pachetul va include următoarele sisteme: asistent pentru menținerea benzii de rulare, sistem de frânare automată de urgență cu funcție pentru recunoașterea pietonilor, sistem pentru monitorizarea unghiului mort, cruise control adaptiv, și Rear Traffic Alert.

Viitorul Volkswagen T-Cross va avea o lungime de 4.107 mm, cu 123 de mm mai puțin față de T-Roc. Conform oficialilor germani, SUV-ul va avea și o banchetă spate care poate culisa cu până la 15 centimetri, motiv pentru care portbagajul poate "înghiți" până la 455 de litri (+10 litri comparativ cu T-Roc). 

La interior, Volkswagen a pregătit un instrumentar digital de bord similar cu cel întâlnit pe Polo, în timp ce sistemul de infotainment va comunica cu pasagerii prin intermediul unui ecran tactil cu diagonala de 8 inch. Noul Volkswagen T-Cross are la bază platforma MQB-A0 și, așa cum era de așteptat, va prelua motorizările din gama Polo.