Un nou teaser pentru Toyota Corolla sedan: partea frontală și luminile de zi LED, parțial dezvăluite

de Daniel Popescu
Luni, 12.11.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Toyota a publicat un nou teaser cu versiunea sedan a lui Toyota Corolla în care este arătată partea frontală, dar și semnatura luminilor de zi LED. Lansarea va avea loc în 16 noiembrie.

Toyota a publicat la sfârșitul săptămânii trecute un prim teaser care anticipează lansarea versiunii sedan a lui Corolla.

Constructorul japonez plusează acum cu un nou teaser care scoate în evidență liniile de design al părții frontale, dar și semnătura luminilor de zi LEDTeaser-ul a fost publicat pe o pagină care confirmă lansarea lui Toyota Corolla sedan în 16 noiembrie în cadrul Salonului Auto de la Guangzhou (China).

Pentru moment, constructorul japonez nu a furnizat alte detalii despre model, însă este de așteptat ca acesta să preia specificațiile tehnice ale versiunilor hatchback și break (Corolla Touring Sports), care au fost dezvăluite în acest an cu ocazia Saloanelor Auto de la Geneva și, respectiv, Paris.

Atât hatchback-ul, cât și break-ul sunt disponibile cu un motor pe benzină de 1.2 litri și 116 CP, dar și în două versiuni hibride electric+benzină. În acest caz, clienții pot alege o variantă de 122 CP echipată cu un motor de 1.8 litri sau o versiune de 180 CP disponibilă cu un propulsor de 2.0 litri.

De asemenea, la fel ca și "frații" săi, noul Corolla sedan este dezvoltat pe platforma Toyota New Global Architecture (TNGA).

Lansarea Toyota Corola sedan va fi transmisă în direct pe internet la această adresă.

Via Toyota

Comentarii (3)

  • Faruri copiate de la VW
    6 22
  • Testarossa
    @Copie

    Eu zic sa te speli pe ochi si sa te uiti la gama Lexus si la Prius plug-in hibrid ori la modele Toyota USA la faruri.
    5 2
  • Cred ca se referea la "semnatura" ledurilor care e intra-devar destul de apropiata cu unele de la VW.
    0 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru