Un nou teaser pentru conceptul Hyundai 45: prezentarea oficială va avea loc în 10 septembrie

Publicat miercuri, 04.09.2019 15:09 de Daniel Popescu

Hyundai a publicat un nou teaser pentru conceptul 45 pe care îl va prezenta săptămâna viitoare la Salonul Auto de la Frankfurt.

Hyundai a anunțat spre finalul lunii august că va prezenta la Salonul Auto de la Frankfurt un concept cu numele Hyundai 45 ca omagiu pentru Pony, primul model de serie al constructorului din Coreea de Sud, care a fost lansat pe piață cu aproape 45 de ani în urmă, în 1975.

La vremea respectivă, constructorul sud-coreean

a publicat un teaser cu partea din spate, iar acum oferă o nouă perspectivă asupra conceptului. Chiar dacă este realizată tot din partea din spate, imaginea oferă și o privire asupra părții laterale a conceptului.

Hyundai susține că noul concept va reprezenta un indiciu cu privire la designul pe care îl vor avea viitoarele modele electrice ale constructorului, pe baza filosofiei de design Sensuous Sportiness. Conceptul va fi prezentat oficial în 10 septembrie, iar Hyundai va pune accentul în special pe tehnologiile integrate și pe aplicațiile practice ale acestora în viața de zi cu zi.

În plus, Hyundai va prezenta la Frankfurt și primul său model electric pentru competiții. Detaliile despre acesta lipsesc însă cu desăvârșire, cu excepția unui teaser misterios publicat la începutul lunii august.

Tot la Frankfurt, Hyundai va expune și noua generație i10, care a fost prezentată oficial în această săptămână.

Via AutoWeek