Un nou teaser cu viitorul Mitsubishi L200 facelift: pick-up-ul va fi prezentat în 9 noiembrie

de Cornel Șocariciu
Marti, 16.10.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mitsubishi a publicat o fotografie teaser cu L200 facelift, pick-up-ul pe care producătorul japonez îl prezintă în 9 noiembrie. Modelul constructorului nipon ar urma să preia o serie de elemente estetice de pe Outlander, în timp ce sub capotă, clienții vor găsi același motor diesel de 2.4 litri.

Mitsubishi a publicat o nouă fotografie teaser cu viitorul L200 facelift. Pick-up-ul pregătit de constructorul japonez va fi prezentat în 9 noiembrie.

Pentru moment, reprezentanții Mistubishi nu au oferit detalii suplimentare despre versiunea revizuită a lui L200, însă voci apropiate companiei vin cu o serie de informații interesante. Mitsubishi L200 facelift ar urma să păstreze designul general, însă japonezii vor pregăti câteva linii noi inspirate din look-ul lui Outlander.

De asemenea, surse apropiate companiei spun că pick-up-ul producătorului nipon va primi și o serie de îmbunătățiri la nivelul habitaclului.

În urmă cu scurt timp, Mitsubishi a anunțat că renunță la motorizările diesel din gamă, singura excepție fiind L200. În aceste condiții, varianta restilizată a pick-up-ului japonez ar urma să fie oferită tot cu motorul diesel de 2.4 litri disponibil în prezent cu transmisie manuală sau automată.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru