Un nou teaser cu viitorul Kia Soul: partea frontală, parțial dezvăluită

de Cornel Șocariciu
Vineri, 16.11.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Kia a publicat o nouă imagine teaser cu viitorul Soul. Modelul va fi prezentat oficial în 28 noiembrie cu ocazia Salonului Auto de la Los Angeles.

În urmă cu câteva zile, Kia a publicat prima imagine teaser cu viitoarea generație Soul. În cadrul fotografiei, producătorul asiatic oferea câteva detalii cu partea din spate a noului Soul.

Acum, Kia a prezentat o nouă imagine teaser care oferă o serie de detalii cu zona frontală a noii generații Soul. Potrivit surselor apropiate companiei, modelul pregătit de constructorul sud-coreean va sosi doar cu mici modificări la nivelul designului.

În același timp, clienții se vor bucura de un interior mult îmbunătățit, dar și de motorizări noi. Din gama Soul nu o să lipsească și versiunea electică (Soul EV). Conform unor informații apărute în urmă cu câteva luni, varianta electrică va miza pe sistemul de propulsie pe care Kia îl oferă în acest moment pe e-Niro.

Pentru e-Niro, Kia propune un motor electric de 136 CP și autonomie de 312 kilometri sau un motor electric de 204 CP și autonomie de 485 de kilometri. Surse apropiate companiei spun că viitorul Soul EV va miza doar pe varianta de bază de 136 de cai putere.

Noua generație Kia Soul va fi prezentată oficial în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles, eveniment care își deschide porțile în 28 noiembrie.

Comentarii (1)

  • Partea frontala capitalizeaza pe linia Evoque / Cactus cu acea linie orizontala ascutita si proeminenta.

    Bravo KIA, if you can't beat 'em join 'em.
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru