Un Mini regal: constructorul britanic a pregătit un Mini Hatch cu trei uși pentru a sărbători nunta prințului Harry

de Cornel Șocariciu
Joi, 10.05.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mini a pregătit un Mini Hatch cu trei uși pentru nunta prințului Harry. Atât exteriorul, cât și interiorul vin cu elemente special gândite pentru a sărbători acest eveniment. La final, exemplarul pregătit de Mini va fi înmânat organizației The Children's HIV Association.

MINI este un constructor auto care știe să ofere cadouri speciale pentru evenimente importante. Cum nunta Prințului Harry cu Meghan Markle se apropie (19 mai), constructorul britanic a pregătit un Mini Hatch cu trei uși cu totul și cu totul special. Mini a produs un singur exemplar, iar după nuntă, modelul va fi înmânat The Children's HIV Association (CHIVA).

"Ca brand britanic legendar, cu o istorie de aproape 60 de ani în Regatul Unit, suntem încântaţi să marcăm evenimentul cu acest cadou caritabil special", a declarat Oliver Heilmer, directorul Mini Design.

Exemplarul Mini pregătit pentru nunta regală este vopsit în culoarea Crystal White. Grila hexagonală, mânerele ușilor și conturul blocurilor optice au acum o culoare specială, iar benzile orizontale argintii completează tabloul gândit de designerii Mini. Așa cum era de așteptat, și jantele pregătite de constructorul britanic au elemente noi de design.

Grafica plafonului a fost aplicată manual, în mai multe straturi și reunește elementele steagurilor Union Jack (Marea Britanie) și Stars&Stripes (SUA).

Elementele din zona semnalizatoarelor au fost imprimate 3D și sunt decorate cu inițialele M (Meghan) și H (Harry), cu o inimă și cu inele. Atunci când portierele sunt deschise, pe asflat este proiectat mesajul "Just Married".

Banda decorativă din fața scaunului pasagerului din dreapta a fost și ea personalizată. Mini a trecut aici prenumele mirelul și pe cel al miresei, precum și data nunții și urările pentru tinerii miri. Tot la interior, benzile decorative de pe uși, din spatele volanului și de pe tetiere integrează o abordare abstractă a Union Jack și a Start&Stripes.

Comentarii (1)

  • neamtu' nostru, dupa investitura, si-a tras rapid un Merc de 6 metri si un cot. Din acelasi spirit patriotic. Si pentru ca Prima Doamna se lovea la genunchi pe bancheta din spate...
    5 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru