Un exemplar Lamborghini Miura va fi scos la licitație în octombrie: prețul de vânzare, estimat la 1.2 milioane de dolari

de Paul Cosma
Duminica, 11.08.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Un exemplar Lamborghini Miura descoperit în Germania va fi scos la vânzare de celebra casă de licitații RM Sotheby’s în luna octombrie. Mașina cu motor V12 și 370 de cai putere ar putea fi vândută pentru suma de 1.2 milioane de dolari.

Casa RM Sotheby’s se pregătește să scoată la licitație o sportivă celebră, produsă de Lamborghini între 1966 și 1973.

Este vorba despre un exemplar Lamborghini Miura 400 S, cu numărul de șasiu 4245, care a fost descoperit în Germania și care va fi vândut în cadrul unui eveniment ce va avea loc la Londra, în luna octombrie.

Mașina propulsată de un V12 cu 370 de cai putere are doar 29.020 de kilometri la bord, fiind cumpărată în 1971 de către un client din Nürnberg.

Având în vedere că a avut o producție limitată, iar exemplarul se află într-o condiție foarte bună, oficialii casei de licitații se așteaptă să obțină un preț de vânzare de circa 1.2 milioane de dolari.

Via Carscoops

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru