Un angajat Italdesign a fost infectat cu coronavirus: cele două centre de design din Torino au fost închise

de Daniel Popescu, Foto: Italdesign
Luni, 24.02.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Italdesign, compania de design care face parte din Grupul Volkswagen, a închis cele două centre de dezvoltare din Torino după ce unul dintre angajații săi a fost infectat cu coronavirus.

Italdesign, compania de design care face parte din Grupul Volkswagen, și Fiat-Chrysler a anunțat luni o serie de măsuri speciale pentru uzinele sale din Europa în contextul epidemiei de coronavirus care a ajuns la sfârșitul săptămânii trecute și în nordul Italiei.

Italdesign a anunțat luni că unul dintre angajații săi a fost depistat pozitiv cu coronavirus. Angajatul respectiv lucrează la centrul de design din Nichelino alături de alți circa 100 de angajați, iar alți peste 800 de angajați Italdesign lucrează la centrul din Moncalieri.

În urma cazului de coronavirus, ambele centre de design din Torino ale companiei au fost închise.

Italdesign este unul dintre numeroșii expozanți de la Salonul Auto de la Geneva, care își va deschide porțile pentru presă începând din 3 martie. Pentru moment, organizatorii susțin că Salonul Auto se va desfășura conform programului, însă nu este exclus ca evenimentul să fie anulat în funcție de modul în care va evolua epidemia de coronavirus din nordul Italiei.

De asemenea, Fiat-Chrysler a anunțat că accesul la toate uzinele sale din Europa va fi restricționat pentru cei care au fost într-una dintre cele 13 localități din nordul Italiei afectate de epidemia de coronavirus sau care au călătorit în orice țară din Asia în ultimele 15 zile.

Măsura este adresată în special furnizorilor de componente ai Fiat-Chrysler și vizitatorilor obișnuiți ale uzinelor.

Cel puțin pentru moment, producția la uzinele Fiat-Chrysler din Italia nu va fi afectată de epidemie.

Via Automotive News

Comentarii (12)

  • Radem glumim, dar se pare ca s-a imputit treaba rau de tot in Nordul Italiei. Imi pare extraordinar de rau de ei, pentru ca nordistii sunt o populatie total diferita de latinii din restul tarii. Dumnezeu cu mila !!!

    Ar trebui redus drastic orice import de populatie, iar astia care mai intra sa fie scanati total. Carantina la sange si trimisi inapoi toti cei gasiti pozitiv. Nu prea mai e loc de politcally correctness cand e vorba de viata si moarte. Criza asta o sa fie un dus rece pentru foarte multi.
    8 5
  • fan skoda
    In locul tau mi-ar fi rusine sa deschid gura.
    1 17
  • Detaliaza ...
    12 1
  • fan skoda
    Ai can mult tupeu pentru in venetic cu mentalitate de taliban
    0 17
  • Detalii vagi si proaste. Mai baga o fisa.
    12 0
  • inexorabil
    @fan – indiferent care eşti: real sau fals – pur şi simplu aplici principala tactică (neo)securistă “de succes”, cu ecou favorabil printre zombii lor din prostime, şi anume: “Eşti (un epitet negativ) pentru că eşti!”. Zărne ţi-a cerut, în mod firesc, să-ţi justifici acuzaţia cu care îl “onorezi”, dar tu doar ai repetat figura! I se întâmplă şi lui ceea ce, în cazul meu, a devenit deja obişnuinţă…

    Logic, nu poţi să fii decât…Mafia cel de toate zilele (fripte). După ce ne-ai “copleşit” cu “iubirea” ta pentru Volvo, acum te pretinzi mare “fan” Škoda, iar dacă vei respecta această “evoluţie” (un adevărat salt globalist), ne vom pomeni cum trăieşti tu, la intensitate paroxistică, pentru cauza lui…”Folţfagan”.

    Precum am decretat deunăzi, eu, unul, am isprăvit cu tratamentul e-psihozei sclavilor NWO/BNW – “hazardul” cu pădurea de lângă Berlin, vorba aceea, mi-a pus capac, prin urmare nu mai am nevoie de nicio demonstraţie, nicicând…Pe tărâmul minţii FUNCŢIONALE, ei vor pedala întotdeauna în gol…

    Voi rămâne însă neclintit pe baricadele…ICE, chiar dacă sunt conştient că li(i) se va acorda din ce în ce mai puţină atenţie de către presa auto (care neîndoielnic că va continua să se “specializeze” în ideologiile manipulării, ca parte integrantă şi chiar indispensabilă din “mainstream media”, alias Squealer-ul EMOL-ului), adică voi interveni mai rar şi strict pe obiectul/subiectul “putorii fosile” (apropo, diger conjunctural downsizing-ul şi SUVopatia, dar măcar să nu părăsească incinta…clasică). Un element deloc neglijabil al atitudinii mele imuabile se învârte însă în jurul (ex)industriei/culturii…euroamericane. Referitor la Ţara Soarelui Răsare, remarc doar patru puncte de interes (în ordine aleatorie) : linia Nissan President-Infiniti Q45-Infiniti M, Toyota Supra (neapărat până în 2002), Suzuki Kizashi (excelentă la IIHS-SOT!) şi turbosuflantele lui Mitsubishi (arhitectural nu-mi place însă decât Lancer Evolution X). Sigur nu m-ar tenta alte oferte din zonă…Dar îl voi aprecia cum se cuvine (şi oricând) pe oricine care se va exprima frumos (dacă nu cumva captivant) despre aceste patru bijuterii…inexorabile (însă nu-l văd în veci pe bolovănosul mafiot capabil de o asemenea abordare, care, conform unei formule oculte şi ridicol de obsesive, neîncetat “atacă PSD”, în loc să-şi dea măsura propriei sale valori şi să se concentreze pe propriile sale obiective...dacă acestea există câtuşi de puţin, evident).

    Cât despre “coronavirus”, îmi întăresc poziţia:

    https://www.automarket.ro/stiri/salonul-auto-de-la-beijing-ar-putea-fi-amanat-din-cauza-epidemiei-de-96237.html

    La bună revedere!
    7 2
  • Decit stiri alarmiste de-a surda mai bine bagati adica pardon mai copiati si voi chestii AUTO-relevante cum ar fi
    https://www.consumerreports.org/cars-driving/which-car-brands-make-the-best-vehicles/
    6 0
  • fan skoda
    Serios Clona ? Din nou ? Nici nu am comentat la acest articol si deja a aparut Clona Mafia.
    0 5
  • inexorabil
    @cifre, eu, unul, am mai multă încredere în JDP decât în CR. Totuşi – valabil în ambele cazuri – să plasezi Audi şi BMW net peste MB şi Volvo mi se pare cel puţin amuzant; sub aspect istoric, ultimele două firme enumerate le surclasează pe primele două, la capitolul inovaţii (mai ales pe tărâmul siguranţei), de n-au aere. Dar există şi diferenţe stranii între cele două “topuri”, pe care nu le voi preciza aici, croite pe tiparul “sus la noi, jos la voi” (şi invers).

    Fiabilitatea oricum nu va putea fi scoasă niciodată din context…subiectiv. De pildă, codaşa tuturor investigaţiilor – recte Fiat – îmbătrâneşte efectiv sub stăpânirea multor proprietari (inclusiv români), care, astfel, pun preţ pe “studii de specialitate” (dacă, fireşte, se sinchisesc să le acorde un minim de atenţie) cam cât ar pune pe un sul de hârtie “meditativă”.

    Consider însă că denotă plus de cunoştinţe şi gândire salutară raportarea la rezultatele…IIHS. Mai ales că sunt absolut…gratuite (rezultatele, nu şi “eroinele” respective :D).
    4 1
  • Da, CR si JDP lucreaza cu criterii usor diferite, dar doza de subiectivism exista la ambele.
    O corceala a ambelor studii ar fi poate buna, fara accentul pus de JDP pe asteptarile clientilor premium-nazurosi la butonari perfecte in functie de malaiu dat pe masina dar si fara fiabilitatea prezisa cam la plezneala de CR la modele noi.
    Ca japii sint in top nu e surpriza. Poate doar ca pe felie pur mecano-electrica Mazda pare sa aiba avans si vs. Porsche-Lexus, dar lanterna Mitsu linga Fiat e socanta.
    Strict la tema virusanta, vinzarea de frica e incredibil de eficienta si mass-media face inconstient jocul unor uber-sforari cu bataie mai lunga pe n planuri.
    E doar o alta forma de gripa, oameni buni !!!
    9 0
  • inexorabil
    Eh, mă aşteptam să mă mai delectez cu ceva isteţime (a altora…a mea proprie nu-mi place, fiindcă întotdeauna ceea ce se remarcă la vecinu’ atrage cel mai mult, indiferent ce :D), deşi este îmbucurător faptul că mai apare ici-colo şi nitam-nisam…

    Ce anume aş vrea să citesc la “cititorii de rând” ? Păi, “coronavirus” mai înseamnă şi altceva decât raţiunea evidentă a conturării climatului de “securitate globală” strict sub auspiciile lui Big Brother: o nouă demonstraţie de forţă din partea EMOL, care, din firea ei, adoră orgastic să se joace tot timpul pe tabla de şah sociopolitic a lumii, aflată acolo, pe agenda şi pe masa ei de “lucru”, care, cu grijă ireproşabilă şi permanentă, sunt ferite de ochii prostimii planetare (care oricum se dovedeşte net necurioasă în acest sens). De ce? Simplu ca vaca: pentru că îi PLACE şi îndeosebi pentru că POATE, fidelă “sacrosanctei” ei devize “Să abuzăm la maximum de îngăduinţa lui Dumnezeu în privinţa noastră”.

    Aşadar, dânşii au ridicat China, dânşii o doboară! Sau: li s-a pus pata, astăzi, pe un conducător/guvern/parlament anume (nu contează care şi de unde) ? Cu siguranţă mâine ţintele lor vii vor fi deja istorie (eventual acestea “nimeresc” şi la închisoare), ignorând cu desăvârşire legitimitatea lor electorală…Li se năzare să-i repună în drepturi? Se va întâmpla fără discuţii sau întârzieri!

    De fapt, întreaga noastră viaţă coincide cu o toană emolară…Oricât ni s-ar părea că nu suntem deloc importanţi pentru planurile lor, în realitate…”toţi perii capului vă sunt număraţi” (Matei 10:30). Cu alte cuvinte, suntem drastic “monitorizaţi” la orice PAS şi în orice ACTIVITATE (chiar şi de “recreere”), scopul prioritar al Noii Securităţi fiind să nu ne tenteze nimic…neintegrat, nevalidat, neşcolarizat, nelegiferat, neautorizat (de exemplu…şi ce exemplu!...Adevărul veşnic viu).

    “Puterea tinde să corupă, iar puterea absolută corupe în mod absolut” (Lordul Acton). Poate că toate celelalte axiome existenţiale mai eşuează (în mod deloc surprinzător) la proba verităţii; cea în speţă niciodată!
    4 1
  • inexorabil
    Apropo de această trepidaţie panicardă în masă, cu iz neîndoielnic de…schizofrenie (anti)duhovnicească, recte golirea magazinelor [în ideea “instinctivă” de autosalvgardare în faţa “pericolului” (micro)biologic de impact “global” şi care cică depăşeşte capacitatea de reacţie a “autorităţilor” ] : ce ne demonstrează – ba chiar cu prisosinţă – acest gest totalmente iraţional, de-a dreptul animalic? Că lumea, în ansamblul ei, este (a se citi ca diateză pasivă) pregătită psihologic (sau mai degrabă afectiv) să-l întâmpine pe…Antihrist. Din cauza “simplului” fapt că mai nimeni nu concepe (ba chiar simte oroare, dar nu va mărturisi nicicum realitatea sa intimă, ca să nu fie perceput drept vulnerabil sau incorect politic/juridic/ecleziastic/filosofic) să-şi jertfească propria viaţă trupească în numele şi pentru cauza lui Hristos! Cu alte cuvinte, mucenicia li se pare (tot mai) multora (nota bene, chiar şi creştini botezaţi să fie dânşii, ba încă şi feţe bisericeşti!) nebunia supremă! Toţi vor/caută să se pună “la adăpost” de orice “ameninţare” – spaima de moarte (fizică) a ajuns să se traducă direct ca spaima de marginalizare socială, implicit ca spaima de situare “praxiologică” în afara Ersatz-ului, văzut şi sugerat (reciproc) ca “singura realitate logică şi posibilă”, dincolo de care cică s-ar întinde “neantul inadmisibil”.

    Iată consecinţele dezastruoase – prin prisma dogmei şi etosului creştin – ale propagandei ateiste înverşunate şi perseverente din ultimele decenii, care s-a exercitat în toate orânduirile politico-ideologice, mediile sociale şi…punctele cardinale şi în care EMOL a investit enorm şi prioritar, adică totul: bani, nervi şi timp. De acum încolo vom avea parte numai de asemenea “mostre” de manifestări net pavloviste…Şi atunci cum să nu validezi chintesenţa (şi, automat, justeţea) învăţăturii ortodoxe, recte “care cum va lucra, aşa plată (veşnică) va lua” ? Dilemă perpetuă: este Dumnezeu “crud” sau lumea “imună” la dragostea Adevărului?

    PS. Demult, s-a întâmplat că un zdrahon din neamul meu extins s-a stabilit în alt oraş. Care credeţi că a fost prima lui măsură luată? A…caftit în stânga şi în dreapta, zi de zi şi “fără motiv”, până când s-a săturat. Nimeni n-a putut sau n-a îndrăznit să i se opună (nici măcar “autorităţile”, că doar şi ei sunt oameni). După o asemenea conduită “necivilizată”, “inumană” şi “imorală”, s-a produs însă un efect splendid: toată comunitatea se înclina cu teamă şi respect în faţa lui, pe oriunde îşi făcea apariţia. Mă rog, “aşa ceva” ni s-ar cuveni şi nouă, dar nu ca să asigurăm liniştea/satisfacţia cuiva anume (şi cu substrat egoist), ci ca să revenim în graţiile cugetării şi simţirii creştineşti! Îmi pare rău, dar eu, unul, nu întrevăd altă şansă să ne dezmeticim odată…Că tot s-au “scăpat” unii masoni cum că s-ar impune nişte decizii foarte dure la nivelul întregii planete, ba chiar “lipsite de inimă”…Eh, uite că au şi ei dreptate, chit că nu în sensul potrivit. Întrebarea inevitabilă “de baraj” este: CINE şi-ar asuma neplăcutul (mai ales pentru sine!), dar imperiosul rol regenerator (măcar la adresa naţiunii române) ? Nu s-ar putea lua în considerare decât o persoană prea “nebună pentru Hristos”, care, desigur, să nu dea un ban găurit pe veşnic perfectibilele legi omeneşti. Bietul…Vadim, pe “unde” o hălădui acum – “Românului trebuie să-i faci binele cu forţa”.
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru