Tuning pentru Lamborghini Urus: Vorsteiner pregătește un pachet de caroserie pentru SUV-ul italian

de Cornel Șocariciu
Joi, 27.12.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Vorsteiner a deschis listele de precomenzi pentru pachetul de caroserie UX-07 dedicat lui Lamborghini Urus. Kitul oferă accesorii din fibră de carbon și va intra în producție în prima parte a anului viitor.

Tunerul Vorsteiner pregătește un pachet aerodinamic pentru SUV-ul Lamborghini Urus. Conform oficialilor casei de tuning, listele de precomenzi au fost deja deschise, iar kitul va intra în producție începând cu prima parte a anului viitor.

Pachetul de caroserie gândit de Vorsteiner poartă numele de UX-07, iar reprezentanții casei de tuning spun că toate accesoriile noi sunt fabricate din fibră de carbon.

În parte frontală, pachetul dezvoltat de Vorsteiner integrează un splitter revizuit, un spoiler ușor restilizat și elemente speciale amplasate la nivelul prizelor de aer. Totodată, Vorsteiner pregătește praguri laterale modificate, un difuzor remodelat și o aripă spate mult mai generoasă.

Conform reprezentanților Vorsteiner, clienții vor putea alege și un set de jante cu design special. Casa de tuning nu are în plan lansarea unui pachet de performanță pentru SUV-ul italian.

Sub capota lui Lamborghini Urus se află un motor V8 biturbo de 4.0 litri care produce 650 de cai putere la 6.000 rpm și 850 Nm între 2.250 și 4.500 rpm.

Accelerația de la 0 la 100 km/h are loc în 3.6 secunde, iar repriza 0-200 km/h se desfășoară în 12.8 secunde. Viteza maximă anunțată de italieni este de 305 km/h.

Via | Vorsteiner

Comentarii (1)

  • Corocsenie Adrian
    Grotesc de-a dreptul. Dupa ce ca e plin de muchii au mai pus si ei inca pe atatea.
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru