Tratament special din partea ABT: haine noi și un pachet de performanță pentru SUV-ul Audi Q5

de Cornel Șocariciu
Vineri, 07.12.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Tunerul german ABT Sportsline a pregătit o serie de elemente de caroserie pentru SUV-ul Audi Q5. Totodată, nemții vin și cu un kit de performanță care poate fi instalat pe versiunile echipate cu motorul pe benzină de 2.0 litri sau cu unitățile diesel de 2.0 și 3.0 litri.

Casa de tuning ABT Sportsline a pregătit o serie de îmbunătățiri pentru SUV-ul Audi Q5. Modelul producătorului din Ingolstadt poate fi comandat atât cu o serie de îmbunătățiri la nivelul caroseriei, cât și cu unul dintre pachetele de performanță dezvoltate de tunerul german.

Pachetul de caroserie include un spoiler spate revizuit, un sistem de evacuare cu patru terminații cu diametrul de 84 de mm și o aripă spate atent desenată de designerii ABT. De asemenea, clienții pot alege jante cu design nou cu dimensiuni de 20 sau 21 de inch.

Pentru cei care își doreau mai multă putere, ABT Sportsline a dezvoltat un pachet de performanță care poate fi instalat pe motorul de 2.0 litri benzină sau pe unitățile diesel de 2.0 litri și 3.0 litri.

Motorul de 2.0 litri TFSI de 252 CP oferă acum 300 de cai putere, în timp ce cuplul motor a crescut de la 370 Nm la 420 Nm. Versiunea Q5 40 TDI (2.0 litri, 190 CP) dezvoltă 215 cai putere și 440 Nm.

Standard, unitatea diesel de 3.0 litri oferă 286 CP și 620 Nm, dar prin instalarea pachetului ABT Powerboost, motorul generează 330 CP și 670 Nm.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru