Toyota rămâne cel mai valoros brand auto din lume: Mercedes și BMW, în continuare pe 2 și 3: Tesla a depășit Audi și a urcat pe locul 7

de Paul Cosma
Marti, 11.06.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Toyota și-a păstrat poziția de cel mai valoros brand auto din lume, pentru al șaptelea an la rând. Mercedes și BMW ocupă în continuare locurile 2 și 3. Honda a depășit Ford și a urcat pe 4, în timp ce Tesla a făcut schimb de locuri cu Audi și se află acum pe poziția a 7-a în top 10.

Compania de cercetare de piață Kantar Millward Brown a publicat un nou raport anual cu privire la cele mai valoroase branduri din lume.

Toyota și-a păstrat supremația în industria auto, având o valoare de piață de 29.1 miliarde de dolari, în scădere cu 3% față de anul trecut. Toyota a fost cel mai valoros brand auto din lume în 12 din cei 14 ani în care a fost făcut acest studiu. Japonezii au fost pe locul 2 în top doar în 2010 și 2012.

Mercedes a rămas pe locul 2, în fața BMW, ambii constructori înregistrând un declin de 9% al valorii de piață. Pe locul 4 a urcat Honda, care a depășit Ford, în timp ce Nissan și-a păstrat poziția a șasea în top 10.

Tesla a făcut schimb de locuri cu Audi și se află pe locul 7, în timp ce Volkswagen a urcat o poziție, până pe 9. Noutatea acestui an vine de la Porsche, care a devansat Suzuki și a reușit să prindă topul cu o clasare pe locul 10.

Via Automotive News

Comentarii (2)

  • Parere
    Am avut Vw si nu as mai lua niciodata. Acum am Toyota si sunt foarte multumit.
    19 14
  • Anonim
    Valoarea mea valoarea mea ce sa ma fac cu ea ?
    10 14

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru