Thierry Bollore este noul președinte Renault-Nissan: francezii au decis păstrarea lui Carlos Ghosn ca director la Renault do Brasil

de Paul Cosma
Marti, 12.02.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Carlos Ghosn a fost păstrat ca director la Renault do Brasil, după demisia din funcțiile de CEO și președinte Renault, în timp ce Thierry Bollore a fost desemnat ca noul președinte Renault-Nissan, potrivit unui anunț oficial din partea constructorului francez.

Renault a transmis un comunicat în care anunță numirea lui Thierry Bollore în funcția de președinte al Renault-Nissan.

În plus, francezii au decis păstrarea lui Carlos Ghosn ca director în cadrul Renault SA.

“Renault dorește să menționeze că domnul Ghosn a demisionat din funcțiile de președinte și CEO, dar rămâne director în cadrul Renault SA. Carlos Ghosn își păstrează și funcțiile din cadrul Alliance Rostec Auto BV (n.a. subsidiară Renault) și la Renault do Brasil, se arată în comunicatul oficial Renault.

Începând cu data de 24 ianuarie, Jean-Dominique Senard (fostul CEO Michelin) a devenit noul președinte al celor de la Renault, în timp ce Thierry Bollore, adjunctul lui Ghosn, a preluat postul de CEO.

Via Renault

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru