Tesla va mări prețurile cu 3% după 18 martie: creșterea medie la nivel global nu se aplică versiunii de bază a lui Model 3

de Paul Cosma
Luni, 11.03.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Tesla a anunțat o creștere medie globală cu 3% a prețurilor vehiculelor sale, cu scopul de a menține un număr cât mai mare de showroom-uri deschise. Creșterea va intra în vigoare după 18 martie și se va aplica doar în cazul versiunilor mai scumpe de la Model 3, Model S și Model X.

La începutul acestei luni, Tesla a transmis că va închide circa jumătate dintre showroom-urile care le deține astfel încât să poată oferi o reducere de preț pentru Model 3 în Statele Unite.

Menținerea unui anumit număr de “magazine” Tesla necesită o creștere de 3% a prețurilor mașinilor oferite de constructorul american.

Tesla a spus că este o creștere medie la nivel global și că se va aplica după data de 18 martie. Vor crește prețurile doar în cazul versiunilor mai scumpe de la Model 3, Model S și Model X. Astfel, versiunea de bază a lui Model 3 va rămâne la același preț.

De curând, Tesla a lansat cea mai accesibilă versiune pentru Model 3, care va ajunge pe piața europeană în aproximativ 6 luni și ar putea avea un preț de comercializare de circa 40.000 de euro.

Via Reuters, BBC

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru