Salonul Auto de la Paris 2018

Teasere video cu viitoarea generație Mercedes-Benz Clasa B: monovolumul constructorului german va fi prezentat în cadrul Salonului Auto de la Paris

Publicat Luni, 01.10.2018
de Cornel Șocariciu
Comenteaza 0
Teasere video cu viitoarea generație Mercedes-Benz Clasa B: monovolumul constructorului german va fi prezentat în cadrul Salonului Auto de la Paris - Poza 1
Mercedes-Benz a publicat două teasere noi cu viitoarea generație Clasa B. Monovolumul va avea un design influențat de noul Clasa A, tehnologii de top și dimensiuni mai generoase.

Noua generație Mercerdes-Benz Clasa B va fi prezentată în cadrul Salonului Auto de la Paris, evenimentul care își deschide porțile în 2 octombrie. Pentru a mai îndulci așteptarea, nemții au pregătit câteva teasere video pe care le-au publicat pe contul de Facebook.

În noile clipuri, Mercedes-Benz oferă câteva cadre cu detalii de caroserie, dar și o serie de imagini cu interiorul noii generații Clasa B. Așa cum era de așteptat, monovolumul "împrumută" o mare parte din tehnologiile și echipamentele oferite pe noua generație Clasa A. Nemții au integrat sistemul de infotainment MBUX (Mercedes-Benz User Experience) care comunică cu ocupanții prin intermediul unui ecran tactil de 10.25 de inch. Pachetul pregătit de Mercedes-Benz integrează și un instrumentar digital de bord cu o diagonală de 10.25 inch (varianta de top).

Noua generație Mercedes-Benz Clasa B ar urma să aibă dimensiuni ceva mai mari comparativ cu varianta pe care o înlocuiește, iar acest lucru se traduce prin și mai mult spațiu pentru toți pasagerii.

Pentru început, gama de motorizări va include atât unități diesel, cât și motoare pe benzină.

Ulterior, producătorul german va introduce și o variantă plug-in hybrid.


Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru