Salonul Auto de la Geneva 2018

Teasere noi cu Mercedes-AMG GT Coupe: noul model va fi prezentat oficial în 6 martie

Publicat Miercuri, 21.02.2018
de Daniel Popescu
Comenteaza 0
Teasere noi cu Mercedes-AMG GT Coupe: noul model va fi prezentat oficial în 6 martie - Poza 1
Teasere noi cu Mercedes-AMG GT Coupe: noul model va fi prezentat oficial în 6 martie - Poza 2
Teasere noi cu Mercedes-AMG GT Coupe: noul model va fi prezentat oficial în 6 martie - Poza 3
Teasere noi cu Mercedes-AMG GT Coupe: noul model va fi prezentat oficial în 6 martie - Poza 4
Teasere noi cu Mercedes-AMG GT Coupe: noul model va fi prezentat oficial în 6 martie - Poza 5
Mercedes a publicat o serie de teasere noi cu GT Coupe, modelul care va fi dezvăluit oficial în 6 martie. Informații neoficiale indică existența unei versiuni hibride de 816 cai putere.

Mercedes pregătește lansarea versiunii cu 4 uși a actualului Mercedes-AMG GT, care va înlocui CLS 63 în gama de modele și care va purta numele oficial Mercedes-AMG GT Coupe.

Până acum, constructorul german a prezentat câteva imagini cu noul model camuflat pe zăpadă, iar ulterior a venit rândul unor imagini camuflate realizate în cadrul unor teste efectuate în tunelul de vânt.

Iată însă că Mercedes nu se oprește aici, iar acum a publicat o serie de 5 teasere cu un GT Coupe camuflat în nuanțe de verde. De data aceasta, noul model a lăsat zăpada pentru o sesiune de teste care a avut loc pe circuit, dar și în mediu urban.

Pentru moment, producătorul de la Stuttgart nu a furnizat niciun fel de detalii despre noul model, însă o serie de informații anterioare arată că Mercedes-AMG GT Coupe va primi motorul V8 biturbo de 4.0 litri și 612 cai putere, dar și o versiune hibridă cu o putere totală de 816 cai putere. Pe de altă parte, germanii vor lansa ulterior și două versiuni intermediare, despre care știm deja că vor folosi motoare de 680 și, respectiv, 748 de cai putere.

Toate datele tehnice vor fi făcute publice în 6 martie, atunci când noul model va f prezentat publicului la Salonul Auto de la Geneva.

Via Mercedes


Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru