Teaser video cu prototipul viitorului SUV electric Ford: conceptul ar putea debuta în luna noiembrie

de Cornel Șocariciu
Miercuri, 16.10.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ford a publicat un teaser video care anunță conceptul viitorului SUV electric Mach-E (nume neconfirmat). Conform surselor, prototipul va fi expus la Salonul Auto de la Los Angeles din luna noiembrie.

Ford este unul dintre constructorii cu o strategie clară în ceea ce privește viitorul gamei de modele. Conform reprezentanților companiei americane, până în 2022, portofoliul Ford va include 16 modele electrice.

Primul model electric Ford va lua forma unui SUA, iar conform unor surse apropiate companiei, conceptul care va sta la baza modelului de serie va fi expus în premieră în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles, eveniment care își deschide porțile la finalul lunii noiembrie.

Pentru a menține treaz interesul fanilor, Ford a publicat pe pagina de Facebook un teaser video cu viitorul SUV electric. Pentru moment, americanii oferă imagini filmate pe circuit cu un prototip acoperit complet cu camuflaj.

Conform unor rapoarte apărute în prima parte a anului, viitorul SUV ar putea primi numele Mach-E, iar designul său va fi puternic influențat de liniile lui Mustang. SUV-ul va avea la bază o platformă nouă, dezvoltată special pentru vehicule electrice, iar autonomia oferită ar urma să ajungă la 480 de kilometri.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru