Salonul Auto de la Frankfurt 2017

Teaser bizar pentru a doua generație Dacia Duster: SUV-ul de la Mioveni debutează în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt

Publicat Marti, 29.08.2017
de Cornel Șocariciu
Comenteaza 4
Teaser bizar pentru a doua generație Dacia Duster: SUV-ul de la Mioveni debutează în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt - Poza 1
Dacia a pregătit un teaser video care anunță debutul noii generații Duster. SUV-ul constructorului de la Mioveni va fi expus în premieră în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.

Numărătoarea inversă până la debutul noii generații Dacia Duster a început, iar oficialii constructorului de la Mioveni au vrut să scoată în evidență acest lucru prin lansarea unui teaser video destul de bizar. În cadrul clipului vedem cum prima generație a SUV-ului se "grăbește" să prindă lansarea unei navete spațiale. 

Cea de-a doua generație Dacia Duster va fi expusă în premieră internațională cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt, eveniment care își va deschde porțile pentru jurnaliști în 12 septembrie.

Noua generație Duster a fost suprinsă în timpul testelor, iar din primele informații, SUV-ul de la Mioveni ar urma să vină cu o serie de modificări estetice minore, cu un interior revizuit, dar și cu dimensiuni mai mari. Totodată, clienții se vor bucura și de ceva mai mult spațiu interior.

Oficialii constructorului Dacia au confirmat că producția noii generații Duster va demara la finalul acestui an.

"Am realizat mai puţine sâmbete lucrătoare în două schimburi pentru a pregăti uzina pentru noul Duster care urmează a fi lansat în producţie spre finalul anului.

Acesta va demara oficial pe piaţă la începutul anului următor", a precizat Yves Caracatzanis, preşedinte şi director general al Automobile Dacia, pentru publicația Ziarul Financiar în urmă cu câteva luni.

Cu detalii complete despre noua generație Dacia Duster vom reveni după debutul din cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.


Comentarii (4)

  • hai ca nu e asa rau cum ziceti voi. doar ca e diferit fata de ceea ce vedem zi de zi.
    13 1
  • a aparut deja al doilea clip teaser :)
    5 0
  • NOBODYCARES
    1 11
  • Poate masina din teaser e fix noul model !
    :)
    6 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru