T-Roc, preparat de ABT: 228 CP și jante de 20 de inch pentru cel mai mic SUV Volkswagen

de Cornel Șocariciu
Miercuri, 11.04.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen T-Roc echipat cu motorul pe benzină de 2.0 litri a primit un pachet de performanță din partea tunerului ABT. În urma modificărilor, SUV-ul constructorului german dezvoltă 228 de cai putere și 360 Nm.

Volkswagen T-Roc, cel mai mic SUV prezent în oferta constructorului german, a primit un pachet de performanță din partea casei de tuning ABT Sportsline. Versiunea pe care s-au axat inginerii din cadrul ABT are sub capotă motorul pe benzină de 2.0 litri.

În versiunea standard, unitatea produce 190 de cai putere și 320 Nm. Cu pachetul ABT Engine Control (AEC), motorul oferit de Volkswagen pe T-Roc produce 228 de cai putere și 360 Nm. Resursele unității pe benzină sunt gestionate de o cutie automată cu șapte trepte și de un sistem de tracțiune integrală.

Până în acest moment, reprezentanții ABT nu oferă informații despre accelerația 0-100 km/h sau despre viteza maximă. Varianta standard a SUV-ul echipat cu motorul de 2.0 litri benzină sprintează de la 0 la 100 km/h în 7.2 secunde, iar viteza maximă este de 216 km/h.

Casa de tuning ABT spune că suspensia lui T-Roc este acum mai rigidă, iar garda la sol a fost micșorată cu până la 40 de mm. La final, amintim de noile jante propuse de ABT.

Acestea au un design special și dimensiuni cuprinse între 18 și 20 de inch.

Pe piața din România, Volkswagen T-Roc are un preț de pornire de 16.873 de euro cu TVA. Versiunea echipată cu motorul de 190 CP pornește de la 29.863 de euro.

Via | ABT Sportsline

Comentarii (1)

  • De ce as cumpara T-Roc?C-HR e mult mai interesant si mai atractiv...pe cand acest model de la vw reprezinta culmea banalitatii,pot sa-l faca si de 500 de cai...
    2 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru