SUV-ul electric Nio ES6 primește o ediție specială: tehnologii moderne dezvoltate de producătorul de hardware pentru jocuri Razer

de Daniel Popescu
Duminica, 04.08.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
SUV-ul electric Nio ES6 a primit o ediție specială dezvoltată în parteneriat cu producătorul de hardware pentru jocuri Razer.

Producătorul chinez de mașini electrice Nico a anunțat semnarea unui parteneriat cu producătorul de echipamente hardware pentru industria de jocuri Razer.

Primul proiect al celor două companii este lansarea unei ediții speciale pentru SUV-ul electric Nio 6, care a primit numele Nico 6 Night Explorer Limited Edition și care va fi disponibilă în numai 88 de unități.

Dezvoltat pe baza versiunii ES6 Performance Edition, ediția specială include sistemul de asistență Nio Pilot, sistemul de inteligență artificială Nomi Mate și ecrane touch de mari dimensiuni, pe lângă alte componente tehnologice care nu au fost detaliate de producătorul chinez.

De asemenea, modelul în ediție specială a primit un pachet de design exclusiv Razer cu logo-ul tradițional Razer, o emblemă personalizată pe spate, etriere verzi și componente din fibră de carbon.

Ediția specială are aceeași platformă tehnică ca versiunea ES6 Performance Edition, care generează echivalentul a 544 de cai putere și ajunge de la 0 la 100 km/h în 4.7 secunde.

Pe termen lung, cele două companii vor colabora cu scopul de a integra tehnologii specifice jocurilor precum Razer Chroma, Hue Lights și THX Spațial Audio în viitoarele modele ale constructorului.

În plus, Nio susține că intenționează să dezvolte un model care să fie dedicat persoanelor implicate în competiții sportive de tip eSports.

Via Nio

Comentarii (1)

  • Edikkk
    Wow!!

    Arată foarte bine acest SUV !

    Să mai spunem că cel mai avansat telefon la această oră este unul Razor ???

    120herzi refresh screen IGZO, boxe cu adevărat front face stereo, IP67 , 10 nm procesor ???



    Doar Apple are 7nm procesor dar la acest capitol Apple a fost mereu înainte, doar că le lipseşte în mod tâmp USB C
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru