Salonul Auto de la Geneva 2018

Surpriza Dacia de la Geneva: versiune în ediție limitată pentru un model din familia Stepway

Publicat Joi, 22.02.2018
de Daniel Popescu
Comenteaza 5
Surpriza Dacia de la Geneva: versiune în ediție limitată pentru un model din familia Stepway - Poza 1
Dacia anunță lansarea unei versiuni în ediție limitată pentru un model din familia Stepway cu ocazia Salonului Auto de la Geneva din luna martie.

Dacia pregătește o surpriză pentru Salonul Auto de la Geneva, care își va deschide porțile peste mai puțin de două săptămâni.

În cadrul unui comunicat de presă, constructorul român anunță că va prezenta "o nouă versiune în ediție limitată pentru familia Stepway, care va fi disponibilă pe anumite piețe în cursul acestui an".

Dacia nu a oferit detalii suplimentare cu privire la noua versiune, iar gama actuală a constructorul român include versiuni Stepway pentru 4 modele: Sandero, Logan MCV, Lodgy și Dokker.

Versiunile Stepway se bucură în prezent de un succes major în rândul clienților, iar cea mai bună dovadă în acest sens este reprezentată de Sandero Stepway: aproximativ 75% dintre unitățile Sandero comercializate la nivelul continentului european sunt versiuni Stepway. Una dintre ultimele ediții speciale lansate de Dacia a fost Sandero Stepway Very Limited Edition, produsă în numai 150 de unități pentru piața din Franța.

Via Dacia 


Comentarii (5)

  • Logic și normal ar fi o ediție limitată (sau mai puțin limitată) cu motorul de 1.2 tce. S-ar vinde ca pâinea caldă. :)
    12 1
  • Da...CIA
    Asta-i: 1.2 tce edc.
    9 1
  • si eu mi-as dori, dar nu cred, vor pierde din vânzările Captur si Clio
    Ar merge si un 1,5 diesel 90CP EDC! dar nici asta nu cred
    4 1
  • Îi pun 4x4? Aia ar fi surpriza.
    Dacă nu, un motor mai puternic, sau măcar un kit de suspensii mai șmecher (cică există pentru Duster, îl mai înalță un pic, dar îl face și mai stabil).
    Dacă îi pun un colant și o cusătură pe scaune, n-au făcut nimic.
    6 1
  • Victor
    Nici un 1.6 16v SCe nu m-ar deranja...
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru