Suntem tot mai aproape de lansarea celei de-a treia generații Mercedes CLS

de Bogdan Mirică
Joi, 24.08.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Pe măsură ce ne apropiem de lansarea celei de-a treia generații Mercedes-Benz CLS, tot mai multe informații ies la iveală despre coupe-ul cu patru uși.

Actuala generație Mercedes CLS are deja șase ani de carieră la activ. Modelul a fost lansat în 2011 și a continuat succesul primei generații, un adevărat pionier al segmentului coupe-urilor cu patru uși.

Constructorul german se pregătește deja de introducerea celei de a treia generații, prototipurile create special pentru teste fiind din ce în ce mai prezente pe străzi.

Noul CLS va avea la bază platforma fratelui Clasa E, însă într-o variantă ceva mai lată și mai lungă. Spre deosebire de generația actuală, noul CLS nu va mai oferi și o variantă Shooting Brake, vânzările acesteia fiind destul de slabe. Prin urmare, va exista o singură variantă de caroserie.

Gama de motorizări va fi și ea împrumutată de la Clasa E, implicit arhitectura hibridă alimentată la priză. Tot de la Clasa E va fi preluat și interiorul, care va presupune două ecrane generoase în planșa de bord, unul pentru pasageri și unul pentru a ține locul instrumentelor de bord.

Tot mai multe voci susțin că noul Mercedes Benz CLS ar putea să se intersecteze periculos de mult cu viitorul AMGT GT4, coupe-ul cu patru uși al diviziei din Affalterbach, prezentat anul trecut.

Mercedes exclude acest scenariu, pentru că AMG GT4 va fi un coupe cu patru uși mult mai sportiv.

via carscoops

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru