Subaru Viziv Performance STI: conceptul care anticipează lansarea lui WRX STI a fost dezvăluit oficial

Publicat sâmbătă, 13.01.2018 09:31 de Daniel Popescu

Subaru a dezvăluit la Tokyo conceptul Viziv Performance STI, care anticipează lansarea unui WRX STI, însă nu a furnizat niciun fel de detalii tehnice despre acesta.

La Salonul Auto de la Tokyo din luna octombrie a anului trecut, Subaru a dezvăluit conceptul Viziv Performance, despre care se vehiculează că anticipează lansarea viitoarei generații WRX.

La numai 3 luni și câteva teasere atractive distanță, constructorul japonez a dezvăluit și versiunea de performanță a conceptului, pe numele său complet Viziv Performance STI. Aceasta anticipează lansarea noului WRX STI, care va fi lansat în 2020 pe noua Platformă Globală dezvoltată de contructorul japonez.

Conform așteptărilor, versiunea de performanță seamănă foarte mult cu conceptul Viziv Performance, însă există elemente stilistice mai agresive.

 

Din păcate, Subaru nu a furnizat niciun fel de imagini cu interiorul sau detalii tehnice cu privire la sistemul de propulsie al lui Viziv Performance STI. Singura mențiune este că noul concept păstrează sistemul cu tracțiune integrală și poziționarea tradițională a motorului. Presa internațională speculează însă de mai mult timp că viitorul WRX STI va beneficia inclusiv de o versiune plug-in hybrid.

Via Subaru

 • mishazaitev, sâmbătă, 13.01.2018 13:36

  Cei de la Subaru pot sa lansezie si nave spatiale! Daca nu-si vor imbunatatii semnificativ serviciile din reprezentante care, cel putin in Buciresti, sunt execrabile, vor avea mereu aceleasi vanzari mici si pana si cei mai inraiti fani vor renunta sa le mai cumpere produsele.

 • someone, sâmbătă, 13.01.2018 15:07

  @ misha: pe subaru ii doare fix in toba finala de esapament de serviciile din reprezentantele din romania. orice STI lanseaza, ei o fac pentru cel mult 3 piete: japonia, sua si poate australia. europa in total nu cumpara 10% din cat cumpara japonia......din pacate revenind la viziv , masina arata mortal ca un concept, pacat ca va pierde cateva detalii in forma finala de productie. sant curios de partea tehnica: va fi oare hybridizat boxerul?

 • Kotegaeshi, duminică, 14.01.2018 01:15

  E vorba doar de mentalitatea romaneasca. Australia si New zealand sunt pietze foarte importante pentru Subaru. Sunt foarte populare in aceste parti ale lumii. In Europa sunteti rupti de taxele absurde care vi se baga pe gat in fiecare zi. Cam la fel este peste tot.Taxe! Pentru orice lucru stupid suntem taxati. Mai mult sau mai putin. Eu sunt taxat cam 34% din salariu. Pentruca hotii de oxigen trebuie sa traiasca si ei.Si sa-mi rada in nas!

 • g, duminică, 14.01.2018 18:35

  Civibaru