Subaru Viziv Performance STI Concept: primele teasere cu versiunea de performanță a lui Viziv Performance

Publicat miercuri, 10.01.2018 17:22 de Daniel Popescu

Subaru a publicat două teasere cu Viziv Performance STI Concept, versiunea de performanță a conceptului cu același nume dezvăluit în octombrie. Lansarea oficială este programată pentru 12 ianuarie.

La Salonul Auto de la Tokyo din luna octombrie a anului trecut, Subaru a dezvăluit conceptul Viziv Performance, despre care se vehiculează că anticipează lansarea viitoarei generații WRX.

La numai 3 luni distanță, constructorul japonez pregătește dezvăluirea unei versiuni de performanță a acestui concept, care a primit în mod natural numele Viziv Performance STI Concept.  Pentru moment, niponii au dezvăluit două teasere care arată parțial părțile din față și spate și în care se observă inclusiv unele elemente de design tradiționale pentru gama STI.

Subaru nu a furnizat niciun fel de alte amănunte pe lângă cele două imagini, însă toate detaliile vor fi făcute publice la Tokyo în 12 ianuarie.

Din punct de vedere estetic, conceptul Subaru Viziv Performance prezentat în octombrie miza pe filozofia "Dynamic × Solid". Zona frontală este extrem de agresivă și este dominată de linii drepte, în timp ce partea din spate se face remarcată prin prezența celor patru terminații ale sistemului de evacuare.

Sedanul constructorului nipon măsoară 4.630 de mm lungime, 1.950 de mm lățime și are o înălțime de 1.430 de mm. Ampatamentul anunțat de Subaru este de 2.730 de mm, iar interiorul poate găzdui cinci persoane.

Via Evo Magazine