Subaru Ascent: cel mai mare SUV din istoria japonezilor primește un teaser înainte de lansarea din noiembrie

de Daniel Popescu
Marti, 21.11.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Subaru a publicat un teaser pentru Ascent, SUV-ul cu 7 locuri care va deveni cel mai mare SUV din istoria constructorului japonez atunci când va fi dezvăluit în 28 noiembrie la Los Angeles.

Salonul Auto de la Los Angeles care se va desfășura la sfârșitul lunii noiembrie va avea o importanță majoră pentru Subaru.

Constructorul se va prezenta în Statele Unite ale Americii cu Subaru Ascent, primul SUV al japonezilor cu 7 locuri. De altfel, acesta va deveni în același timp și cel mai mare SUV din istoria producătorului.

Înainte de dezvăluirea oficială din 28 noiembrie, Subaru a publicat un teaser care evidențiază partea laterală a noului model. Designul este unul foarte asemănător cu cel al conceptului Ascent prezentat în acest an tot în Statele Unite, dar la New York. Conceptul avea o lungime de 5.049 mm și o lățime de 1.989 mm, în timp ce înălțimea era de 1.839 mm.

Pe pagina de prezentare a noului model, Subaru menționează că SUV-ul este versatibil și capabil și, desigur, că se adresează în special familiilor de mari dimensiuni.

Via Subaru

Comentarii (4)

  • Silueta de break...Dar...vom vedea,sunt curios cu ce motorizari va veni,mai ales daca va avea diesel.
    2 0
  • @q Nu va avea diesel si asta se vede prin faptul ca e un model gandit pentru piata americana. Daca te uiti la randurile 2 (2 locuri) si 3 (3 locuri) ai sa vezi ca e exact modul american de design interior, fata de cel european cu 3 locuri pe randul 2 si 2 locuri pe randul 3.

    Plus ca niciun model Subaru vandut in SUA in momentul de fata nu vine cu motorizari diesel. Eventual poate vor trece pe turbo pe benzina...
    0 0
  • @Andy

    "Eventual poate vor trece pe turbo pe benzina.."

    Cu tot respectul amice, insa nu cred ca e prea fericita expresia atunci cand faci referire la un producator care produce motoare turbo pe benzina de ani buni ... Noul Forester XT e o adevarata capodopera. Nu este atat de brutal ca vechiul 2,5 Turbo, insa motorizarea de 2.0 acompaniata ce CVT se conduce incredibil. Ca sa nu mai vorbim de X MODE care face masina sa rivalizeze in off road cu masini create special pentru asta.
    0 1
  • @misha Da, ma gandeam la modelul cel mai mare ca dimensiuni din SUA: Outback. Vine cu un 2.5 de 175 cp si cu un 3.6 de 265 cp, ambele benzinare aspirate.

    Conceptul din articol e SUV full-size la dimensiunile respective, iar momentan Subaru nu are o motorizare suficienta in afara de cea de 3.6 si de vechiul 2.5 turbo de 300 cp. Probabil ca vor dezvolta un nou 2.5 turbo care sa consume mai putin mai ales sa respecte normele noi de poluare.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru