Skoda Kamiq primește nivelul de echipare Monte Carlo: noutăți estetice și îmbunătățiri la interior

de Daniel Popescu
Joi, 05.09.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Skoda a publicat imagini și informații despre nivelul de echipare Monte Carlo pentru SUV-ul Kamiq, care include o serie de noutăți estetice pentru exterior și îmbunătățiri la interior.

Skoda a anunțat în această săptămână introducerea nivelului de echipare Monte Carlo pentru Scala, iar acum acesta este introdus și pentru Kamiq.

Rețeta adoptată de constructorul de la Mlada Boleslav este păstrată și pentru SUV, care primește astfel o serie de îmbunătățiri la exterior și interior.

Astfel, nivelul de echipare Monte Carlo include la exterior faruri full-LED și o ramă neagră pentru grilă, pe lângă o serie de accente negre pentru bara de protecție frontală și capacele pentru oglinzile laterale.

Standard, nivelul de echipare include jante de 17 inch cu design special, însă clienții pot opta și pentru jante de 18 inch, în timp ce geamurile laterale au tentă fumurie, iar plafonul este panoramic. În partea din spate, eleronul și stopurile au de asemenea o serie de elemente negre.

La interior, Skoda a integrat scaune sport ajustabile cu design specific și tetiere integrate, iar volanul este îmbrăcat în piele perforată cu elemente decorative de culoare roșie, la fel ca și în cazul schimbătorului de viteze sau al frânei de mână.

De asemenea, există și lumini LED pentru citit, iar gurile de ventilație au un aspect cromatic.

Skoda a decis să introducă nivelul de echipare Monte Carlo pe Scală și Kamiq ca omagiu pentru participarea la Raliul Monte Carlo din 1936, când constructorul a obținut locul doi la clasa sa cu modelul Popular.

Via Skoda

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru