Serviciul de car-sharing Spark se extinde: flotă de 400 de unități Renault Zoe în București

de Cornel Șocariciu
Luni, 03.08.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Serviciul de car-sharing Spark își extinde flota din țara noastră cu 400 de unități din noua generație Renault Zoe. Astfel, parcul auto disponibil clienților din București trece de 550 de mașini electrice.

La jumătatea lunii trecute, reprezentanții serviciului de car-sharing Spark au anunțat că au extins flota de mașini electrice pe care o oferă clienților din București cu 100 de exemplare Skoda Citigo-e iV.

Acum, Spark anunță o nouă achiziție: 400 de unități Renault Zoe. Toate exemplarele sunt echipate cu bateria de 41 kWh, ceea ce înseamnă o autonomie oficială de 300 de kilometri. Prețul pentru utilizarea unui Renault Zoe este de 0.86 de lei pe minut sau 120 de lei pentru o perioadă de 24 de ore.

"Suntem încântați să continuăm colaborarea cu Spark, extinderea flotei cu 400 de unități Renault Zoe fiind un semn al interesului orașului și al bucureștenilor pentru o mobilitate electrică, durabilă și mai competitivă, a cărei flexibilitate le permite să se deplaseze foarte ușor și confortabil", a declarat declară Istvan Lorinczi, director de vânzări speciale în cadrul Renault România.

Conform reprezentanților Spark, primele 100 de unități Zoe sunt în curs de a fi incluse în flota disponibilă în București.

În urma acestui parteneriat cu Renault, flota Spark pentru piața de car-sharing va trece de 550 de mașini electrice.

Spark s-a lansat pe piața din România în luna iunie a anului trecut cu circa 50 de unități Renault Zoe și Nissan Leaf. Ulterior, în flotă a fost introdus și modelul BMW i3.

"În exact un an de la debutul pe piața din România am ajuns la o creștere impresionantă. Am început cu mai puțin de 50 de mașini în București și curând vom avea peste 550 de autovehicule complet electrice pregătite pentru curse plăcute. Suntem foarte încântați de colaborarea cu Renault și ne așteptăm să fie una de succes, pe termen lung", a declarat Dimitar Stoyanov, managerul pentru România al Spark.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru