Seat Ateca se pregătește de un facelift în 2020: SUV-ul ar putea primi o versiune plug-in hybrid

Publicat joi, 11.07.2019 12:56 de Paul Cosma

Seat va lansa un facelift pentru Ateca în 2020, iar primele informații neoficiale arată că SUV-ul ar putea primi o versiune hibridă cu încărcare la priză. Sistemul plug-in hybrid ar urma să fie împrumutat de la Passat GTE.

Pe fondul livrărilor record din prima jumătate a anului, Seat a anunțat în această săptămână o serie de îmbunătățiri pentru actuala gamă de modele, ca parte a actualizărilor tradiționale de la jumătatea anului.

Printre beneficiari se numără Ateca, ce va fi disponibil standard cu un sistem de infotainment de 8 inch, care înlocuiește vechiul sistem de 6.5 inch. Din punct de vedere tehnic, Ateca primește și sistemul Dynamic Chassis Control (DCC), care permite șoferului să aleagă un mod de condus între Normal, Sport și Comfort. 

Pentru Ateca se pregătește și un facelift în 2020, modelul fiind surprins în “haine” de camuflaj în timpul testelor pe drumurile publice. SUV-ul spaniol ar urma să primească anul viitor și o versiune plug-in hybrid, potrivit informațiilor neoficiale apărute în presa britanică.

Ateca este așteptat să împrumute sistemul folosit de Passat GTE, a cărui versiune hibridă cu încărcare la priză este echipată cu un motor pe benzină 1.4 TSI de 156 CP și un motor electric de 115 CP care generează în total 218 CP.

Via Autocar

  • Anonim, joi, 11.07.2019 17:02

    O intrebare Skoda Karoq facelift cand apare stie cineva ?

  • ACE -Craiova, joi, 11.07.2019 17:54

    Deci SEAT Ateca PHEV ar avea o autonomie pur electrica de 70 km (nu stim insa daca in ciclul de masurare NEDC sau WLTP).... NU suna deloc rau.... Sunt curios despre pret si volumul portbagajului....

  • Eu, vineri, 12.07.2019 09:09

    Lasa pretul.. 35000E, cu putin noroc poate apare vreo oferta cu covorase de cauciuc gratuite, moment in care la dealeri se vor forma cozi. De-a dreptul ingrijorator este faptul ca nu avem nicio informatie referitoare la deschiderea listelor de precomenzi.