Renault va lansa noul monopost pentru sezonul 2020 în 12 februarie: evenimentul va avea loc la Paris

de Daniel Popescu, Foto: Renault
Miercuri, 15.01.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Renault a anunțat că va prezenta noul monopost pentru sezonul 2020 în cadrul unui eveniment care va avea loc la Paris în 12 februarie.

Jumătatea lunii februarie se anunță una palpitantă pentru fanii Formulei 1, care vor avea oportunitatea de a vedea în premieră numeroase monoposturi pregătite pentru sezonul 2020, iar cel mai nou anunț în acest sens a fost făcut de Renault pe rețelele sociale.

Astfel, Renault va prezenta noul monopost în 12 feruarie, în cadrul unui eveniment care va avea loc la Paris.

Cel mai probabil, evenimentul va marca și un anunț cu privire la structura departamentului tehnic pentru 2020, în condițiile în care francezii au semnat deja contracte cu directorul tehnic Pat Fry și fostul șef al departamentului de aerodinamică al celor de la Williams, Dirk de Beer.

Renault are ambiții majore pentru acest an după ce campania din sezonul precedent a marcat un regres. În ciuda recrutării lui Daniel Ricciardo de la Red Bull, echipa a reușit cu greu să încheie pe locul cinci în clasamentul constructorilor, fiind surclasată inclusiv de McLaren.

Pe lângă noutățile din departamentul tehnic, Renault speră ca aducerea talentului pilot francez Esteban Ocon să aibă un efect vizibil și în rezultate.

De la revenirea în Formula 1 cu propria echipă în 2016, echipa a încheiat campaniile pe locurle nouă, șase și patru.

Până în prezent, alte trei echipe au anunțat datele de lansare pentru noile monoposturi: Ferrari va deschide balul în 11 februarie, în timp ce Alpha Tauri, noul nume al Scuderiei Toro Rosso, are programată lansarea la numai o zi după McLaren, în 14 februarie.

Via Renault

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru